stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » G

Websites 81 - 90 van 666:

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-geer

Genealogie De Geer

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Trip, De Geer, Laman Trip, Corver, Van Limburg Stirum, Bothenius, Gockinga, Nijsingh, Tjassens en Vaillant.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-geus

Genealogie De Geus

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Heeren, De Geus, Van Eeren, Stuurstraat, Robbemond, Brand, Van de Merwe, Vermeij, Jabaaij en Waalboer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-goede

Genealogie De Goede

Een publicatie door Carola de Goede met gegevens over oa. de families De Goede, Van Son, Van Assendelft, Szymkowiak, Bloodshooft, Wolfel, Assendelft, Nieuwpoort, Breek en Jacobs Hoefgeest.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-goede-nieuwpoort

Genealogie De Goede/Nieuwpoort

Een publicatie door Carola de Goede met gegevens over oa. de families Van Son, Nieuwpoort, De Goede, Alders, Van Assendelft, Nieuwpoort (Nupoort), Beentjes, Van Zantbeek, Szymkowiak en Duijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-gooijer

Genealogie De Gooijer

Een publicatie door F. de Gooijer met gegevens over oa. de families Gooijer, Vogel, Pos, Laforge, Turpin, Schaap, Karsemeijer, Godon, Bakker en De Gooijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-graaff

Genealogie De Graaff

Een publicatie door Hein de Graaff met gegevens over oa. de families De Graaff, Donker Curtius, Craeyvanger, Berghuis, Strooker, Rahusen, Van der Wall, Bowier, Graff en Van der Meer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-groen

Genealogie De Groen (Grolsch)

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families De Groen, Van Saksen, Van Arkel, Van Grevenbroeck, Luijben, Van Holland, Van Haneffe, Van der Lof en Van Bokhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-groot-2

Genealogie De Groot

Een publicatie door G.J. de Groot met gegevens over oa. de families De Groot, Looijen, Sprong, Meijdam, Scheffers, De Jong, Vink, Vroegh, Van der Pol en Van Hoogdalem.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-groot-genealogie

Genealogie De Groot

Een publicatie door Hermina Homma met gegevens over oa. de families De Groot, Terpstra, Zijlstra, De Boer, Nielsen, Klein, De Vries, Wagenaar, De Wit en Spanjer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-groot

Genealogie De Groot

Een genealogische publicatie door Tonny de Groot met gegevens over onder andere de families De Groot, Van Heijningen, Van Leeuwen, Van Dijk, Van Veen, Van der Burg, Ammerlaan, Van der Knaap en Van den Berg.


Screenshot van website