stamboomgids

Familienamen » H

Websites 391 - 400 van 1034:

Kwartierstaat Huizer - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-huizer

Een genealogische publicatie door Albert Allema met gegevens over onder andere de families Sparreboom, Huizer, Visser, Slikkerveer, Van Ielen, Punt, Van Ginkel, Moog en Schenk.


Screenshot van website

Kwartierstaat Huttenga - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-huttenga

Een publicatie door E. Huttenga met gegevens over oa. de families Van den Brink, Huttenga, Tjaden, Jansma, Evertse, Jansen, Dusseljee, Janssen, Van Huigenbos en Van Butselaar.


Screenshot van website

Kwartierstaat J. Huizinga - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-j-huizinga

Een genealogische publicatie door Jan Huizinga met gegevens over onder andere de families Huizinga, Arp, Schilders, Dolfing, Voogd, Borstlap, Haye, Noordhof en Bolt.


Screenshot van website

Kwartierstaat Jan Hendricus van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-jan-hendricus-van-den-heuvel

Een publicatie door Jan van den Heuvel met gegevens over oa. de families Van den Heuvel, Van den Broek, Jansen, Van der Hoeven, Van der Harst, Baron, Van Bochove, Van Boeckholt en Van Boeckholt.


Screenshot van website

Kwartierstaat Joannes Adrianus Herman - www.clvanrooij.nl/stamboom-rob-herman/kwartierstaat-herman

Kwartierstaat van Joannes (Joop) Adrianus Herman afkomstig uit Amsterdam. De Hermannen zijn een schoenmakersgeslacht en afkomstig uit Vlijmen. De vader van Joop trok van daar naar Amsterdam en startte aldaar de Noordbrabantse Schoenmakerij die er nu nog steeds is.


Screenshot van website

Kwartierstaat Joke Hendriks - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-joke-hendriks

Een genealogische publicatie door O. Straatman met gegevens over onder andere de families Jansen, Hendricks, Verhuet, Hendriks, Reijnen, Gerritsen, Hermsen, Willemsen en Jacobs.


Screenshot van website

Kwartierstaat Joost en Jaap Haubrich - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-haubrich

Een publicatie door Fred Haubrich met gegevens over oa. de families Haubrich, Kester, Van Haasteren, Van der Wallen, Gooskens, Reincke, Smets, Vos, Van Ierssel en Van Baalen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Klaas Holtrop en Harmke Veenje - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-holtrop-veenje

Een publicatie door B.S. Holtrop met gegevens over oa. de families Visser, Holtrop, Hellema, Veenje, Reinalda, Holtrup, Bijlsma, Hofstra, Greijdanus en De Vries.


Screenshot van website

Kwartierstaat Krabbé en genealogie Hilligehekken - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-krabbe-en-genealogie-hilligehekk ...

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families Hilligehekken, Cladder, Otten, Van Eck, Ruijssenaars, Van Renswoude, Van Munster, Poot, Krabbé en De Jonge.


Screenshot van website

Kwartierstaat Lambertus Gerrit Hinnen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-lambertus-gerrit-hinnen

Een publicatie door Bert Hinnen met gegevens over oa. de families Hinnen, Stephan, Grobben, Lammers, Letteboer, Jans, Boom, Rensink, Nieuwerth en Meulenbeld.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws