stamboomgids

Familienamen » H

Websites 411 - 420 van 1065:

Kwartierstaat Van Heertum - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat_van_heertum

Gegevens over oa. de families Allaerts, Van Heertum, Van Bladel, Kersmaekers, Gorremans, Van Herentum, Van de Moer, Van Laer, Hoymans en Dielis.


Screenshot van website

Kwartierstaat Willem de Haart (1918-1987) - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-willem-de-haart

Een genealogische publicatie door Wim de Haart met gegevens over onder andere de families De Haart, Stokvis, Verheul, De Kleijn, Edens, Van Sisseren, De Haert, Drooglever en Van Kuijk.


Screenshot van website

Kwartierstat ter Halle - www.genealogieonline.nl/kwartierstat-ter-halle

Een publicatie door Gerard Gasthuis met gegevens over oa. de families Ter Halle, Ten Oever, Heuver, Beune, Ganseboom, Maatman, Woolderink, Klomp, Korenromp en Rohof.


Screenshot van website

Kwartierstaten Heineken en Cruijff - www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-heineken-en-cruijff

Een publicatie door Jan van Noord met gegevens over oa. de families De Brouckere, Von Ledebur, Van Gulden, Verhoeven, Ledeboer, Heineken, Von den Sloen?, De Broekert, Wisse en Cruijff.


Screenshot van website

Leontine Hoffmann geb. von Breustedt - villagetop.homepage.t-online.de/home.htm

Leontine Hoffmann geb. von Breustedt + 1944


Screenshot van website

Leontine Hoffmann nee von Breustedt - villagetop.homepage.t-online.de/home.htm

I´ll try to compile all the facts of my great-grandmother`s life. Have you got info ?of her life in Kaunas particularly ? Regards Jurgen


Screenshot van website

Michiel van der HORST - Geneanet Stamboom van der Horst - gw.geneanet.org/mvdh_w?lang=nl&m=NG&n=van+der+Horst&t=N

Sinds een tiental jaar ben ik op zoek naar mijn voorouders.Mijn bedoeling is niet om zoveel mogelijk personen in de stamboom te zetten en vele zijtakken op te bouwen.Ik tracht eerder de rechtstreekse afstammelingen van de stamvader zo compleet mogelijk te documenteren.Met de hulp van vele genealogisten en ook anderen ben ik erin geslaagd terug te gaan tot iets voor de jaren 1600.Mijn dank aan allen.Bij vele voorouders staan ook de geboorte-huwelijks- en overlijdensakes. Een boek , waar de gegeve


Screenshot van website

Mijn Genea - www.mijn-genea.nl

Beheer uw eigen genealogie!


Screenshot van website

Mijn Kwartierstaat, familie's Hekman, van den Berg en meer - www.genealogieonline.nl/mijn-kwartierstaat-hekman-van-den-berg

Een publicatie door cynnie1986 met gegevens over oa. de families Hekman, De Boer, Abbingh, Langius, Van der Sluijszen, Tent, Van den Berg, .


Screenshot van website

Mijn Stamboom - www.genealogieonline.nl/stamboom-horneman

Een genealogische publicatie door Bas Horneman met gegevens over onder andere de families Horneman, Bouman, De Waal, Wiersma, Van Giessen, Van Rijswijk, Roorda, Van Wijk en Mantingh.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws