stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 491 - 500 van 1166:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hoof

Stamboom A. van Hoof

Een publicatie door A.A.M. van Hoof met gegevens over oa. de families Van Hoof, Van Straten, Cremers, Rockx, Graste, Zagers, Scherrer, Moors, Heijnen en Van Aart.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-adriana-hoogenstraaten

Stamboom Adriana Hoogenstraaten

Een genealogische publicatie door Joris Huijser met gegevens over onder andere de families Van Sonnevelt, Hoogenstraaten, Dieutegard, De Wolff (le Loup), Moraal, Van Houte, Dieutegard (Dieu te garde), Hoogenstraaten (Hooghstraten) en Schophaus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-alewijn-van-halewijn

Stamboom Alewijn van Halewijn

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Halewijn, Van Essen Tot Helbergen en Schaffelaer, De Witt, Van Naarssen, Hartigsveld, Van Beaumont, Halewijn, .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-b-de-haas

Stamboom B. de Haas

Een publicatie door B. de Haas met gegevens over oa. de families De Haas, Jansen, Tuinman, Pons, De Haes (haas), Hutschenruijter, Leeuwangh, De Voogt en De Voogt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hall

Stamboom Chantall van Hall - Rotterdam

Een publicatie door F.W. van Hall met gegevens over oa. de families Hall, Stippelman, Collignon, Linse, Stuit, Duijm, Broekmans, Kersbergen, Bakker en Becker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-d-hooge

Stamboom D'hoog(h)e

Een publicatie door Bert M. D'hooge met gegevens over oa. de families D'hooghe, Volckrick, Rooms, De Wit, Saman, Blommaert, Van Cauteren, Zaman, De Stroopere en Verschelden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dhoop-declercq-christiaens-labeeuw

Stamboom D'Hoop Declercq Christiaens Labeeuw

Een genealogische publicatie door Francky D'Hoop met gegevens over onder andere de families D'Hoop, Christiaens, Declercq, Labeeuw, Vanderghinste, Debo, Omey, Lenartz en Bouckaert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan

Stamboom De Haan

Een genealogische publicatie door B.M. de Haan met gegevens over onder andere de families Herder, De Haan, Jans, Vos, Smit, Van der Mark, Schonewille, Braker en Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan-visser

Stamboom de Haan - Visser

Een genealogische publicatie door Sandie met gegevens over onder andere de families Visser, Bakker, De Haan, Luttik, Boet, Bunschoten, Van der Meer, Pirovano en Brandenburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan-van-zuijlekom

Stamboom De Haan / Van Zuijlekom

Een genealogische publicatie door Ido de haan met gegevens over onder andere de families Van Zuijlekom, De Haan, Pathuis, Doornbosch, Bazuin, Van den Berg, Stoit, Koop en Van der Dussen.


Screenshot van website