stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 491 - 500 van 1182:

www.genealogieonline.nl/stam-de-hullu

Stam de Hullu / Dehullu in Frans-West-Zeeuws-Vlaanderen of uitgeweken

Een genealogische publicatie door Seppen De Hullu met gegevens over onder andere de families De Hullu, Dehullu, Dhulu, Dhullu, Dewanckele, Kerckhof, Buisine, Heemeryck en Baert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambomen-haasbeek-en-nisters

Stambomen Haasbeek en Nisters

Een publicatie door J. de Wit met gegevens over oa. de families Nisters, Haasbeek, Marbus, Hendriks, Van Rijn, Geerlof, Masseling, Stam, Van Heusden en Janssen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambomen-hendriks-en-van-der-vaart

Stambomen Hendriks en Van der Vaart

Een genealogische publicatie door Marga Hendriks met gegevens over onder andere de families Van der Vaart, Hendriks, Van de Hel, Scholing, Fredriks, Holtman, Piron, Dikschei en Graafland.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambomen-van-hoof-en-van-der-ligt

Stambomen Van Hoof en Van der Ligt

Een publicatie door Jan van Hoof met gegevens over oa. de families Van Hooff, Van Hoof, Van Hove, Van den Hove, Van der Hoeven, ....., Verhoeven, Van Doerne, Van den Hoeve en Versantvoort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-a-hof

Stamboom A. Hof

Een publicatie door Auke Hof met gegevens over oa. de families Hof, Bosch, Post, Trip, Scheerman, Nieterink, Jagt, Niterink, De Vries en Rozeman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hoof

Stamboom A. van Hoof

Een publicatie door A.A.M. van Hoof met gegevens over oa. de families Van Hoof, Van Straten, Cremers, Rockx, Graste, Zagers, Scherrer, Moors, Heijnen en Van Aart.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-adriana-hoogenstraaten

Stamboom Adriana Hoogenstraaten

Een genealogische publicatie door Joris Huijser met gegevens over onder andere de families Van Sonnevelt, Hoogenstraaten, Dieutegard, De Wolff (le Loup), Moraal, Van Houte, Dieutegard (Dieu te garde), Hoogenstraaten (Hooghstraten) en Schophaus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-alewijn-van-halewijn

Stamboom Alewijn van Halewijn

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Halewijn, Van Essen Tot Helbergen en Schaffelaer, De Witt, Van Naarssen, Hartigsveld, Van Beaumont, Halewijn, .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-b-de-haas

Stamboom B. de Haas

Een publicatie door B. de Haas met gegevens over oa. de families De Haas, Jansen, Tuinman, Pons, De Haes (haas), Hutschenruijter, Leeuwangh, De Voogt en De Voogt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bakker-hilversum

Stamboom Bakker, Hilversum

Een genealogische publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over onder andere de families Bakker, Van den Oever, Rijssenbeek, Bosch, Botterweg, De Marez Oyens, Egels, Kuiper en Boer.


Screenshot van website