stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 481 - 490 van 1106:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan

Stamboom De Haan

Een genealogische publicatie door B.M. de Haan met gegevens over onder andere de families Herder, De Haan, Jans, Vos, Smit, Van der Mark, Schonewille, Braker en Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan-visser

Stamboom de Haan - Visser

Een genealogische publicatie door Sandie met gegevens over onder andere de families Visser, Bakker, De Haan, Luttik, Boet, Bunschoten, Van der Meer, Pirovano en Brandenburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haart

Stamboom De Haart

Een publicatie door Wim de Haart met gegevens over oa. de families De Haart, De Haert, Van Beusekom, Danen, Van Laere, Van Raven, Koopman, De Haard, Muysert en Van Leeuwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haas

Stamboom De Haas

Een publicatie door T. de Haas met gegevens over oa. de families Soule, De Haas, Du Pau, Bosch, Rolie, Stuart, Kager, De Haes, Smit en Van Geilswijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-haas-stamboom

Stamboom De Haas

Een publicatie door Frank Drion met gegevens over oa. de families De Haas, (De) Haas, Streng, Emmerik, Heidstra, Velders, Halleguen, Oosten en Drion.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-haas

Stamboom De Haas

Een publicatie door Reijndert de Haas met gegevens over oa. de families De Haas, De Groot, Buurman, De Heer, Van der Geize, Pals, De Jonge, Kip, Bürmann en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haas-uit-amsterdam

Stamboom De Haas uit Amsterdam

Een publicatie door Annebeth Schuurman met gegevens over oa. de families De Haas, Ruijs, Miner, Aubry, Best, Beekhuis, Over, Hopman, Ruis en Briel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-heij

Stamboom de Heij

Een genealogische publicatie door Peter de Heij met gegevens over onder andere de families De Heij, Kooij, Harteveld, Kamp, Elzenaar, Matla, Veenhof, Pronk en Van Gameren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-herder

Stamboom De Herder

Een publicatie door Wouter W. de Herder met gegevens over oa. de families De Herder, Cohen, Deherder, Röder, Erdtsieck, Mulder, Goedemoed, Van der Sanden, Svensson en Schuiling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hiep

Stamboom De Hiep

Een genealogische publicatie door Nicky Mathiesen met gegevens over onder andere de families De Hiep, Van der Pas, Van den Berg, Dingelhoef, Couwenberg, Van Kesteren, Spier, Van den Berk en De Jager.


Screenshot van website