stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 481 - 490 van 1093:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-herder

Stamboom De Herder

Een publicatie door Wouter W. de Herder met gegevens over oa. de families De Herder, Cohen, Deherder, Röder, Erdtsieck, Mulder, Goedemoed, Van der Sanden, Svensson en Schuiling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hiep

Stamboom De Hiep

Een genealogische publicatie door Nicky Mathiesen met gegevens over onder andere de families De Hiep, Van der Pas, Van den Berg, Dingelhoef, Couwenberg, Van Kesteren, Spier, Van den Berk en De Jager.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hooge

Stamboom De Hooge

Een publicatie door A. Verhagen-de Hooge met gegevens over oa. de families De Hooge, Muller, Snikkers, Piso, Dammers, Eringard, Van Schonenberg, De Jong, Knippenburg en Zöllner.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hoon

Stamboom De Hoon

Een genealogische publicatie door Rob de Hoon met gegevens over onder andere de families De Hoon, Van Dijk, Jansen, Janssen, Verschuren, Snepvangers, Leijten, Van Dongen en Mol.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hoop

Stamboom De Hoop

Een publicatie door R. de Hoop met gegevens over oa. de families De Hoop, Vonk, Van Vendeloo, Eggink, Van Lingen, Hermans, Wildeman, Boers, Blanke en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-hosson

Stamboom De Hosson

Een genealogische publicatie door Emile de Hosson met gegevens over onder andere de families De Hosson, Schaafsma, Bots, Stans, Sch?rmanns, Cammaert, Harman, Phitzinger en Lageman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboon-den-haan

Stamboom Den Haan

Een publicatie door Henk den Haan met gegevens over oa. de families Bagchus, Den Haan, Dat, Van Kralingen, Van der Velden, Baggus, Baghus, De Haan en De Haan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hartog

Stamboom Den Hartog

Een publicatie door Den Hartog met gegevens over oa. de families Van het Schip, Stoffer, Van der Burg, Pannekoek, Den Hartog, Veltman, Blonk, Kool, Van Putten en Verwoerd.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hartog-poel-krijvenaar-angel-van- ...

Stamboom den Hartog, Poel, Krijvenaar, Angel, van Immerseel

Een genealogische publicatie door Frank Koeman met gegevens over onder andere de families Angel, Krijvenaar, Van Immerseel, Den Hartog, Poel, Pardoen, Van Arkel, Arnhold en Herman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hartog-visser

Stamboom Den Hartog-Visser

Een publicatie door C. Den hartog met gegevens over oa. de families Van Dulmen, Visser, De Vos, Marcusse, Verboom, Borsten, Freeman, Meulenberg, Den Hartog en Van Geelkerken.


Screenshot van website