stamboomgids

Familienamen » H

Websites 481 - 490 van 1010:

Stamboom den Hollander, Rietveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hollander-rietveld

Een publicatie door I. den Hollander met gegevens over oa. de families Den Hollander, Rietveld, Warnaar, Cluijfhooft, Mooij, Hollander, Van Varik, De Koning, Plomp en Rietvelt.

Screenshot van website

Stamboom familie De Heer - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-heer

Een publicatie door T.E. de Heer met gegevens over oa. de families De Heer, Wapperom, Dekker, Van Wijnen, Van Wijngaarden, De Jong, Verweij, Van Dalen, Veth en Van den Heuvel.

Screenshot van website

Stamboom familie Hagenaar en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-hagenaar

Een publicatie door Dick Hagenaar met gegevens over oa. de families Peereboom, Hagenaar, Smit, Doets, Snoek, Bakker, Groot, Timmerman, De Wit en Visser.

Screenshot van website

Stamboom familie Hamberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hamberg

Een publicatie door Ton Hamberg met gegevens over oa. de families Hamberg, Pot, Scholte, Hendriks, Roelofs, Schulte, Schutte, Hulst, Van Der en Hulst, Van Der.

Screenshot van website

Stamboom familie Hebben - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hebben

Een genealogische publicatie door Frits Hebben met gegevens over onder andere de families Hebben, Peeters, Janssen, Aerts, Clabbers, Wijnhoven, Thomassen, Teeuwen en Van der Velden.

Screenshot van website

Stamboom familie Helmond - members.home.nl/jhelmond

Mijn familie naam is in Culemborg ontstaan en bevat nu meer als 600 namen en komen nu uit Limburg, Nb.Braband en aangrenzend Duitsland.

Screenshot van website

Stamboom Familie Hendriks Pannerden en omgeving periode 1700-heden - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hendriks-pannerden

Een publicatie door Arie van de Wetering met gegevens over oa. de families Hendriks, Smeulders, Witjes, Sommers, Wezendonk, Bouman, Dekkers, Teunissen en Teunissen.

Screenshot van website

Stamboom Familie Heuberger - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-heuberger

Een genealogische publicatie door Ber Heuberger met gegevens over onder andere de families Lemmens, Soeters, Heuberger, Deurse, Berghmans, Gerardu, Verjans, Caris en Hertogs.

Screenshot van website

Stamboom familie Hoffman - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hoffman

Een publicatie door B.B.J. Bekkering-Hoffman met gegevens over oa. de families Hoffman, Ondaatje, Spiessens, De Liser De Morsain, Baron, Van Motman, Behouden, Wijnmalen, Van Royen en Hoevenaar.

Screenshot van website

Stamboom familie Horijon - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-horijon

Een genealogische publicatie door Carolien van Gerwen - van Vijfeijken met gegevens over onder andere de families Horijon, Van van Rhee, Adriaans, Van der van Der Weele, Van van Vijfeijken, Weijts, Lambers, Boonen en Vossen.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws