stamboomgids

Familienamen » H

Websites 501 - 510 van 1092:

Stamboom Den Hollander - www.genealogieonline.nl/den-hollander-stamboom

Een publicatie door Jack Schouten met gegevens over oa. de families Den Hollander, Den Hoed, De Raadt, Leeuwenburg, De Koning, Soeteman, Cranendonck, Van der Kulk, Louter en Fortuyn.


Screenshot van website

Stamboom Den Hollander en Van Dueren den Hollander - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hollander-en-van-dueren-den-holla ...

Een genealogische publicatie door Kees den Hollander met gegevens over onder andere de families Den Hollander, Van Dueren Den Hollander, Pater, Reijngoud, Van der Vloed, Schreuders, Van Drunen, Kinkel en Van de Steenoven.


Screenshot van website

Stamboom den Hollander, Rietveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hollander-rietveld

Een publicatie door I. den Hollander met gegevens over oa. de families Den Hollander, Rietveld, Warnaar, Cluijfhooft, Mooij, Hollander, Van Varik, De Koning, Plomp en Rietvelt.


Screenshot van website

Stamboom familie De Heer - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-heer

Een publicatie door T.E. de Heer met gegevens over oa. de families De Heer, Wapperom, Dekker, Van Wijnen, Van Wijngaarden, De Jong, Verweij, Van Dalen, Veth en Van den Heuvel.


Screenshot van website

Stamboom familie Hagenaar en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-hagenaar

Een publicatie door Dick Hagenaar met gegevens over oa. de families Peereboom, Hagenaar, Smit, Doets, Snoek, Bakker, Groot, Timmerman, De Wit en Visser.


Screenshot van website

Stamboom familie Hamberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hamberg

Een publicatie door Ton Hamberg met gegevens over oa. de families Hamberg, Pot, Scholte, Hendriks, Roelofs, Schulte, Schutte, Hulst, Van Der en Hulst, Van Der.


Screenshot van website

Stamboom familie Hatzman - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hatzman

Een genealogische publicatie door H Hatzman met gegevens over onder andere de families Van Barneveld, Hatzman, Lamberts, Van Veldhuizen, Brands, Lagerveld, De Gooijer en Oijik.


Screenshot van website

Stamboom familie Hebben - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hebben

Een genealogische publicatie door Frits Hebben met gegevens over onder andere de families Hebben, Peeters, Janssen, Aerts, Clabbers, Wijnhoven, Thomassen, Teeuwen en Van der Velden.


Screenshot van website

Stamboom familie Heijman-van Rossen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-heijman-van-rossen

Een genealogische publicatie door Ewoud Heijman met gegevens over onder andere de families Van Rossen, Heijman, Van Rossem, Gerrits, Koers, Soetermeersman(van Rossen), Fransen, De Vrij en De Jonge.


Screenshot van website

Stamboom familie Helmond - members.home.nl/jhelmond

Mijn familie naam is in Culemborg ontstaan en bevat nu meer als 600 namen en komen nu uit Limburg, Nb.Braband en aangrenzend Duitsland.


Screenshot van website