stamboomgids

Familienamen » H

Websites 501 - 510 van 1065:

Stamboom familie Hebben - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hebben

Een genealogische publicatie door Frits Hebben met gegevens over onder andere de families Hebben, Peeters, Janssen, Aerts, Clabbers, Wijnhoven, Thomassen, Teeuwen en Van der Velden.


Screenshot van website

Stamboom familie Heijman-van Rossen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-heijman-van-rossen

Een genealogische publicatie door Ewoud Heijman met gegevens over onder andere de families Van Rossen, Heijman, Van Rossem, Gerrits, Koers, Soetermeersman(van Rossen), Fransen, De Vrij en De Jonge.


Screenshot van website

Stamboom familie Helmond - members.home.nl/jhelmond

Mijn familie naam is in Culemborg ontstaan en bevat nu meer als 600 namen en komen nu uit Limburg, Nb.Braband en aangrenzend Duitsland.


Screenshot van website

Stamboom Familie Hendriks Pannerden en omgeving periode 1700-heden - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hendriks-pannerden

Een publicatie door Arie van de Wetering met gegevens over oa. de families Hendriks, Smeulders, Witjes, Sommers, Wezendonk, Bouman, Dekkers, Teunissen en Teunissen.


Screenshot van website

Stamboom Familie Heuberger - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-heuberger

Een genealogische publicatie door Ber Heuberger met gegevens over onder andere de families Lemmens, Soeters, Heuberger, Deurse, Berghmans, Gerardu, Verjans, Caris en Hertogs.


Screenshot van website

Stamboom familie Hoffman - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hoffman

Een publicatie door B.B.J. Bekkering-Hoffman met gegevens over oa. de families Hoffman, Ondaatje, Spiessens, De Liser De Morsain, Baron, Van Motman, Behouden, Wijnmalen, Van Royen en Hoevenaar.


Screenshot van website

Stamboom familie Horijon - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-horijon

Een genealogische publicatie door Carolien van Gerwen - van Vijfeijken met gegevens over onder andere de families Horijon, Van van Rhee, Adriaans, Van der van Der Weele, Van van Vijfeijken, Weijts, Lambers, Boonen en Vossen.


Screenshot van website

Stamboom Familie Hoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hoven

Een genealogische publicatie door Mikolaj Hoven met gegevens over onder andere de families Hoven, Van der Grijspaarde, Walker, De Boer, Alserda, Van der Wal, Sprenger, Sickingha (Siccama) en Wigara.


Screenshot van website

Stamboom familie Huizenga - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-huizenga

Een publicatie door Herman Huizenga met gegevens over oa. de families Huisinga, Dijkstra, Wartena, Huizenga, Veer, Tamminga, Afman, Jakob Jakobs, Maar en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom familie Hulsbergen Den Haag - www.genealogieonline.nl/stamboom-hulsbergen

Een publicatie door A. Hulsbergen met gegevens over oa. de families Hulsbergen, De Benedittij, Bosman, Krijts, Mutsaars, Langeveld, Pabst, Tromm, Vos en Musaphia.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws