stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 501 - 510 van 1191:

www.genealogieonline.nl/stamboom-alewijn-van-halewijn

Stamboom Alewijn van Halewijn

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Halewijn, Van Essen Tot Helbergen en Schaffelaer, De Witt, Van Naarssen, Hartigsveld, Van Beaumont, Halewijn, .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-b-de-haas

Stamboom B. de Haas

Een publicatie door B. de Haas met gegevens over oa. de families De Haas, Jansen, Tuinman, Pons, De Haes (haas), Hutschenruijter, Leeuwangh, De Voogt en De Voogt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hall

Stamboom Chantall van Hall - Rotterdam

Een publicatie door F.W. van Hall met gegevens over oa. de families Hall, Stippelman, Collignon, Linse, Stuit, Duijm, Broekmans, Kersbergen, Bakker en Becker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-d-hooge

Stamboom D'hoog(h)e

Een publicatie door Bert M. D'hooge met gegevens over oa. de families D'hooghe, Volckrick, Rooms, De Wit, Saman, Blommaert, Van Cauteren, Zaman, De Stroopere en Verschelden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dhoop-declercq-christiaens-labeeuw

Stamboom D'Hoop Declercq Christiaens Labeeuw

Een genealogische publicatie door Francky D'Hoop met gegevens over onder andere de families D'Hoop, Christiaens, Declercq, Labeeuw, Vanderghinste, Debo, Omey, Lenartz en Bouckaert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan

Stamboom De Haan

Een genealogische publicatie door B.M. de Haan met gegevens over onder andere de families Herder, De Haan, Jans, Vos, Smit, Van der Mark, Schonewille, Braker en Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan-visser

Stamboom de Haan - Visser

Een genealogische publicatie door Sandie met gegevens over onder andere de families Visser, Bakker, De Haan, Luttik, Boet, Bunschoten, Van der Meer, Pirovano en Brandenburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan-van-zuijlekom

Stamboom De Haan / Van Zuijlekom

Een genealogische publicatie door Ido de haan met gegevens over onder andere de families Van Zuijlekom, De Haan, Pathuis, Doornbosch, Bazuin, Van den Berg, Stoit, Koop en Van der Dussen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haart

Stamboom De Haart

Een publicatie door Wim de Haart met gegevens over oa. de families De Haart, De Haert, Van Beusekom, Danen, Van Laere, Van Raven, Koopman, De Haard, Muysert en Van Leeuwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haas

Stamboom De Haas

Een publicatie door T. de Haas met gegevens over oa. de families Soule, De Haas, Du Pau, Bosch, Rolie, Stuart, Kager, De Haes, Smit en Van Geilswijk.


Screenshot van website