stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 531 - 540 van 1191:

www.genealogieonline.nl/stamboom-den-hollander-rietveld

Stamboom den Hollander, Rietveld

Een publicatie door I. den Hollander met gegevens over oa. de families Den Hollander, Rietveld, Warnaar, Cluijfhooft, Mooij, Hollander, Van Varik, De Koning, Plomp en Rietvelt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-eric-herckens

Stamboom Eric Herckens

Een genealogische publicatie door Eric Herckens met gegevens over onder andere de families Appeltans, Gielen, Herckens, Rijckmans, Van Eyck, Pirlotte, Nulens, Van Hees en Van Schalkhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-haks

Stamboom fam. Haks-Melles

Een genealogische publicatie door Hans Haks met gegevens over onder andere de families Melles, Haks, Meerman, Van der Raaij, Van der Veer, Van Ling, Schwarze en Willig.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-heer

Stamboom familie De Heer

Een publicatie door T.E. de Heer met gegevens over oa. de families De Heer, Wapperom, Dekker, Van Wijnen, Van Wijngaarden, De Jong, Verweij, Van Dalen, Veth en Van den Heuvel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hagenaar

Stamboom familie Hagenaar en aanverwanten

Een publicatie door Dick Hagenaar met gegevens over oa. de families Peereboom, Hagenaar, Smit, Doets, Snoek, Bakker, Groot, Timmerman, De Wit en Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hamberg

Stamboom familie Hamberg

Een publicatie door Ton Hamberg met gegevens over oa. de families Hamberg, Pot, Scholte, Hendriks, Roelofs, Schulte, Schutte, Hulst, Van Der en Hulst, Van Der.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hatzman

Stamboom familie Hatzman

Een genealogische publicatie door H Hatzman met gegevens over onder andere de families Van Barneveld, Hatzman, Lamberts, Van Veldhuizen, Brands, Lagerveld, De Gooijer en Oijik.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hebben

Stamboom familie Hebben

Een genealogische publicatie door Frits Hebben met gegevens over onder andere de families Hebben, Peeters, Janssen, Aerts, Clabbers, Wijnhoven, Thomassen, Teeuwen en Van der Velden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-heijman-van-rossen

Stamboom familie Heijman-van Rossen

Een genealogische publicatie door Ewoud Heijman met gegevens over onder andere de families Van Rossen, Heijman, Van Rossem, Gerrits, Koers, Soetermeersman(van Rossen), Fransen, De Vrij en De Jonge.


Screenshot van website

members.home.nl/jhelmond

Stamboom familie Helmond

Mijn familie naam is in Culemborg ontstaan en bevat nu meer als 600 namen en komen nu uit Limburg, Nb.Braband en aangrenzend Duitsland.


Screenshot van website