stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 551 - 560 van 1256:

www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hall

Stamboom Chantall van Hall - Rotterdam

Een publicatie door F.W. van Hall met gegevens over oa. de families Hall, Stippelman, Collignon, Linse, Stuit, Duijm, Broekmans, Kersbergen, Bakker en Becker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-d-hooge

Stamboom D'hoog(h)e

Een publicatie door Bert M. D'hooge met gegevens over oa. de families D'hooghe, Volckrick, Rooms, De Wit, Saman, Blommaert, Van Cauteren, Zaman, De Stroopere en Verschelden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dhoop-declercq-christiaens-labeeuw

Stamboom D'Hoop Declercq Christiaens Labeeuw

Een genealogische publicatie door Francky D'Hoop met gegevens over onder andere de families D'Hoop, Christiaens, Declercq, Labeeuw, Vanderghinste, Debo, Omey, Lenartz en Bouckaert.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan

Stamboom De Haan

Een genealogische publicatie door B.M. de Haan met gegevens over onder andere de families Herder, De Haan, Jans, Vos, Smit, Van der Mark, Schonewille, Braker en Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haan-visser

Stamboom de Haan - Visser

Een genealogische publicatie door Sandie met gegevens over onder andere de families Visser, Bakker, De Haan, Luttik, Boet, Bunschoten, Van der Meer, Pirovano en Brandenburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haart

Stamboom De Haart

Een publicatie door Wim de Haart met gegevens over oa. de families De Haart, De Haert, Van Beusekom, Danen, Van Laere, Van Raven, Koopman, De Haard, Muysert en Van Leeuwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haas

Stamboom De Haas

Een publicatie door T. de Haas met gegevens over oa. de families Soule, De Haas, Du Pau, Bosch, Rolie, Stuart, Kager, De Haes, Smit en Van Geilswijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-haas-stamboom

Stamboom De Haas

Een publicatie door Frank Drion met gegevens over oa. de families De Haas, (De) Haas, Streng, Emmerik, Heidstra, Velders, Halleguen, Oosten en Drion.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-haas

Stamboom De Haas

Een publicatie door Reijndert de Haas met gegevens over oa. de families De Haas, De Groot, Buurman, De Heer, Van der Geize, Pals, De Jonge, Kip, Bürmann en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-haas-en-ruijs

Stamboom De Haas en Ruijs

Een genealogische publicatie door Annebeth Schuurman met gegevens over onder andere de families De Haas, Miner, Briel, Ruijs, Scheepmaker, Van Marle, Van Staveren, Philippe en Ruis.


Screenshot van website