stamboomgids

Familienamen » H

Websites 561 - 570 van 1109:

Stamboom Hajenius - www.genealogieonline.nl/stamboom-hajenius

Een publicatie door A.M.L. Hajenius met gegevens over oa. de families Sanderson, Hajenius, De Ridder, Amesz, Bouman, Vreedenberg, Van Twist, Keuchenius, Florijn en Roux.


Screenshot van website

Stamboom Haken - gw.geneanet.org/usiena

Stamboom Haken, Kruize


Screenshot van website

Stamboom Hakkens - www.genealogieonline.nl/stamboom-hakkens

Een publicatie door Jac Hakkens met gegevens over oa. de families Hakkens, Hackens, Van Loon, Klessens, Segers, De Rooij, Berens, Kuijken, Hems en Van de Zanden.


Screenshot van website

Stamboom Hakker - www.genealogieonline.nl/stamboom-hakker

Een publicatie door H. Hakker met gegevens over oa. de families Hakker, Aldertsd, Hackert, Annetje, Kuyt, Schoolderman, Neeltje, Van Dorst, Parlevliet en Verloop.


Screenshot van website

Stamboom Hakkert - www.genealogieonline.nl/stamboom-hakkert

Een publicatie door A. Hakkert met gegevens over oa. de families Hakkert, Zondag, Van Maurik, Van Mourik, Van Drunen, Faber, Nout, Van den Berg, Van Ringelenstein en Schroot.


Screenshot van website

Stamboom Halderman - www.genealogieonline.nl/stamboom-halderman

Een genealogische publicatie door Michael met gegevens over onder andere de families Halderman, Haldiman, Kuijten, Van den Heuvel, Zijlstra, Stam, Oxenaer, Van der Velde en Quartier.


Screenshot van website

Stamboom Halleen-van Wees - www.genealogieonline.nl/stamboom-halleen-van-wees

Een publicatie door G.H.C. Halleen met gegevens over oa. de families Van Wees, Juffermans, Van der Kroon, Van Leersum, Hesp, Koekenbier, Van der Kleij, Van der Kruk, Kaptein en Halleen.


Screenshot van website

Stamboom Hallers Jalink - www.genealogieonline.nl/stamboom-hallers-jalink

Een publicatie door Maria Deuling met gegevens over oa. de families Jalink, Zweers, Van Delden, Hallers, Zandbergen, Post, Hennij, Hammink, Leeferink en Ten Hallers.


Screenshot van website

Stamboom Ham - www.genealogieonline.nl/stamboom-ham

Een publicatie door J. Ham met gegevens over oa. de families Mulderij, Van Middendorp, Wilts, Krijgsveld, Ham, Wingelaar, Mullerije, Krijgsheld, Van den Brink en Van Essen.


Screenshot van website

Stamboom Ham - www.genealogieonline.nl/ham-stamboom

Een publicatie door Dirk Ham met gegevens over oa. de families Ham, Bulthuis, Van den Bos, Dallinga, Loomans, Vredevoogd, Vaartjes, Douma, Van der Molen en Hayes.


Screenshot van website