stamboomgids

Familienamen » H

Websites 591 - 600 van 1097:

Stamboom Hartman - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hartman

Een genealogische publicatie door P.C. Hartman met gegevens over onder andere de families Koedijk, Ploeger, Gootjes, Wagenaar, Hartman, Slijker, Madderom, Slot en Schuijt.


Screenshot van website

Stamboom Hartog de Eerens - www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-de-eerens

Een publicatie door Julie Hartog met gegevens over oa. de families Hartog, Van Winkoop, De Eerens, Gantzert, Schouten, Van Staveren, Eerens, Van Ommeren en Van Ommeren.


Screenshot van website

Stamboom Hartog van Banda - www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-van-banda

Een publicatie door Helen Arends-Hartog van Banda met gegevens over oa. de families Hartog, Versteegh, Hartog Van Banda, Van Ellinckhuisen, Hoffman, Lanttzius, Herrebrugh, Filet, De Jong en Kruimel.


Screenshot van website

Stamboom Hartogs - www.genealogieonline.nl/stamboom-hartogs

Een publicatie door M. Hartogs met gegevens over oa. de families Hartogs, Sabel, Kennis, Van Oort, Adanck, Kruijsbergen, Van Stappen, Van der Heijden, Geene en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Hartogs - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hartogs

Een publicatie door Giovanni Hartogs met gegevens over oa. de families Hartogs, Bloks, Luchesi, Van den Broek, Van Moorsel, Well, Langenberg, Van Rooij, Van Iersel en Vossenberg.


Screenshot van website

Stamboom Hasselaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-hasselaar

Een genealogische publicatie door Aart Hasselaar met gegevens over onder andere de families Van Ravenhorst, Van Ginkel, Hogenbirk, Van Kampen, Vonk, Haalboom, Van Roekel, Veenman en Van den Brandhof.


Screenshot van website

Stamboom Hasselt - www.genealogieonline.nl/stamboom-hasselt

Een genealogische publicatie door J. J. Hasselt met gegevens over onder andere de families Majoor, Kuiper, Van Brederode, Kombrink, Hubert, Hasselt, Meuken, Scholing en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom Hassing - www.genealogieonline.nl/stamboom-hassing

Een publicatie door Leon met gegevens over oa. de families Hassing, Kruizinga, Nap, Brouwer, De Raad, Bakker, Koning, Lenting, Meijer en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Have - www.genealogieonline.nl/stamboom-have

Een publicatie door Hilbert de Vries met gegevens over oa. de families Have, Bolding, Hartsuiker, Bleeker, Folkerts, Oosten, Snijder, Wanders, Oost en Beugeling.


Screenshot van website

Stamboom Havekotte - www.genealogieonline.nl/stamboom-havekotte

Een genealogische publicatie door C. Havekotte met gegevens over onder andere de families Brouwer, Fokker, Nagel, Hoogendoorn, Griffioen, Havekotte, Roest, Van der Neut en Van Beem.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws