stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 621 - 630 van 1094:

www.genealogieonline.nl/stamboom-heeres-en-jellema

Stamboom Heeres en Jellema

Een publicatie door Ans Schmidt met gegevens over oa. de families Jellema, Heeres, Openbaar, Schekkerman, Jappes, Dijkstra, Sjoerds, Jappes Sjoerds, Struiving en Huigen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-heerink

Stamboom Heerink

Een publicatie door Henk Heerink met gegevens over oa. de families Heerink, Heerdink, Baumer, Hulsebosch, Besten, Moleman, Holleboom, Groote Bromhaar, Bruggeman en Kerver.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-heerkens

Stamboom Heerkens

Een publicatie door Ans Holman met gegevens over oa. de families Heerkens, De Beer, Melis, Scherders, Gijsels, Van Erven, Bertens, Mijnaars en Mijnaars.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/heerkens-stamboom

Stamboom Heerkens

Een genealogische publicatie door O. Heerkens met gegevens over onder andere de families Heerkens, De Vries, Benninga, Van Zon, Stiksma, De Leuw, Wagemans, Boeree en Bruinsma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-heerschap-jacobs

Stamboom Heerschap-Jacobs

Een genealogische publicatie door JP Heerschap met gegevens over onder andere de families Heerschap, Verduin, De Jong en Van Dam.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-heestermans

Stamboom Heestermans

Een publicatie door Adriaan Heestermans met gegevens over oa. de families Heestermans, Van Boerden, Melis, Mutsaerts, Van Heijst, Crillaerts, Zegers, Otten, Van Arkel en Van Heusden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-heesters

Stamboom Heesters Oisterwijk

Een publicatie door Rob Heesters met gegevens over oa. de families Heesters, Van Esch, De Bondt (Bont), Van Rijswijk, Van den Heuvel, Verhoeven, Hofmans, Boom en Boom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-heetebrij

Stamboom Heetebrij

Een publicatie door H.W. Heetebrij met gegevens over oa. de families Heetebrij, Hetebrij, Roskam, Spit, Ten Napel, Van Bon, Rook, De Jong, Boes en Visscher.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hegeman

Stamboom Hegeman

Een publicatie door Ferry Hegeman met gegevens over oa. de families Rensen, Stokkermans, Van den Brink, Buurman, Dekker, Brakenhoff, Pistorius, Erich, Ramaker en Dost.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hegger

Stamboom Hegger

Een publicatie door Dick Hegger met gegevens over oa. de families Hegger, Rieck, Mensing, Ranshuysen, Kraak, Strübel, Brineker, Ankum, Kettmann en Klerk De.


Screenshot van website