stamboomgids

Familienamen » H

Websites 631 - 640 van 1099:

Stamboom Heijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-heijer

Een genealogische publicatie door C. Heijer met gegevens over onder andere de families MAAT, MAET, HEIJER, ZIRKZEE, HOPPENBROUWER, VERHAAR, BOOM, RIETBROEK en CORVER.


Screenshot van website

Stamboom Heijkamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-heijkamp

Een publicatie door Ben Onstein met gegevens over oa. de families Heijkamp, Van Beek, Van de Kraats, Hendriks, Kleinpaste, Van Roekel, Jansen, Koetsier, Van Veldhuizen en Doll.


Screenshot van website

Stamboom Heijman - www.genealogieonline.nl/stamboom-heijman

Een publicatie door Roelf Schrik met gegevens over oa. de families Heijman, Ruijter, Kappelle, Doorn, van, Mourik, van, Peperkamp, Klein, de, Cannegieter en Cannegieter.


Screenshot van website

Stamboom Heijting - www.genealogieonline.nl/stamboom-heijting

Een publicatie door Y. Zijlstra-Heijting met gegevens over oa. de families Heijting, Smits, Meijer, Post, Molenaar, Heins(T), Vermeulen, Lont, Tulner en Van der Werff.


Screenshot van website

Stamboom Heijting - www.genealogieonline.nl/heijting-stamboom

Een genealogische publicatie door F.J.Gregoire-Heijting met gegevens over onder andere de families Heijting, Boelen, Bult, Veeninga, Heijting Beerends, Van Veen, Maat, Paping en Pastoor.


Screenshot van website

Stamboom Heikamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-heikamp

Een publicatie door M. Heikamp met gegevens over oa. de families Heikamp, Hei(j)kamp, Marchal, Bleijenberg, Van den Broek, Van Kooten, Boers, Drost, Hardeman en Hollegraaff.


Screenshot van website

Stamboom Heikamp - www.genealogieonline.nl/heikamp-stamboom

Een genealogische publicatie door Hillechien Heikamp met gegevens over onder andere de families Kies, Bax, Heikamp, Wentholt, Dijkstra, Van Leeuwen, Reuvers, Richter en De Grauw.


Screenshot van website

Stamboom Heineken - www.genealogieonline.nl/stamboom-heineken

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Heineken, Pen, Van Beusekom, Wesseling, Haring, Tindal, Van Waveren, Maarschalkerweerd en Lucardie.


Screenshot van website

Stamboom Heinemann-Kuiper - www.genealogieonline.nl/stamboom-heinemann-kuiper

Een genealogische publicatie door Maarten Heinemann met gegevens over onder andere de families Kleinveld, Vink, Honders, Van Laar, Kuiper, Van de Wetering, De Bree, Van Druten (?) en Van Dijk.


Screenshot van website

Stamboom Heinen / Eijer / Kranenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-heinen

Een publicatie door Jan Heinen met gegevens over oa. de families Kranenburg, Heinen, Heijnen, Eijer, Hijnen, Koelewijn, Cranenburgh, De Graaf, Vermaat en Muijs.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws