stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 631 - 640 van 1156:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-de-eerens

Stamboom Hartog de Eerens

Een publicatie door Julie Hartog met gegevens over oa. de families Hartog, Van Winkoop, De Eerens, Gantzert, Schouten, Van Staveren, Eerens, Van Ommeren en Van Ommeren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-en-van-eck

Stamboom Hartog en Van Eck Goeree-Overflakkee

Een genealogische publicatie door IJbeling Hartog met gegevens over onder andere de families Van Eck, Braber, Hartog, Lodder, Van Es, Both, Van den Doel, Visbeen en Hartman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-van-banda

Stamboom Hartog van Banda

Een publicatie door Helen Arends-Hartog van Banda met gegevens over oa. de families Hartog, Versteegh, Hartog Van Banda, Van Ellinckhuisen, Hoffman, Lanttzius, Herrebrugh, Filet, De Jong en Kruimel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartogs

Stamboom Hartogs

Een publicatie door M. Hartogs met gegevens over oa. de families Hartogs, Sabel, Kennis, Van Oort, Adanck, Kruijsbergen, Van Stappen, Van der Heijden, Geene en Smits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hartogs

Stamboom Hartogs

Een publicatie door Giovanni Hartogs met gegevens over oa. de families Hartogs, Bloks, Luchesi, Van den Broek, Van Moorsel, Well, Langenberg, Van Rooij, Van Iersel en Vossenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasenbalg-bosch

Stamboom Hasenbalg/Bosch

Een genealogische publicatie door Anne Maagdenberg met gegevens over onder andere de families Hasenbalg, Bosch, Maagdenberg, Beurmann, Wirjanegara, Grote, Giesecke, Van Esch en Jaeger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasselaar

Stamboom Hasselaar

Een genealogische publicatie door Aart Hasselaar met gegevens over onder andere de families Van Ravenhorst, Van Ginkel, Hogenbirk, Van Kampen, Vonk, Haalboom, Van Roekel, Veenman en Van den Brandhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasselt

Stamboom Hasselt

Een genealogische publicatie door J. J. Hasselt met gegevens over onder andere de families Majoor, Kuiper, Van Brederode, Kombrink, Hubert, Hasselt, Meuken, Scholing en Brouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hassing

Stamboom Hassing

Een publicatie door Leon met gegevens over oa. de families Hassing, Kruizinga, Nap, Brouwer, De Raad, Bakker, Koning, Lenting, Meijer en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-have

Stamboom Have

Een publicatie door Hilbert de Vries met gegevens over oa. de families Have, Bolding, Hartsuiker, Bleeker, Folkerts, Oosten, Snijder, Wanders, Oost en Beugeling.


Screenshot van website