stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 641 - 650 van 1166:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasenbalg-bosch

Stamboom Hasenbalg/Bosch

Een genealogische publicatie door Anne Maagdenberg met gegevens over onder andere de families Hasenbalg, Bosch, Maagdenberg, Beurmann, Wirjanegara, Grote, Giesecke, Van Esch en Jaeger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasselaar

Stamboom Hasselaar

Een genealogische publicatie door Aart Hasselaar met gegevens over onder andere de families Van Ravenhorst, Van Ginkel, Hogenbirk, Van Kampen, Vonk, Haalboom, Van Roekel, Veenman en Van den Brandhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasselt

Stamboom Hasselt

Een genealogische publicatie door J. J. Hasselt met gegevens over onder andere de families Majoor, Kuiper, Van Brederode, Kombrink, Hubert, Hasselt, Meuken, Scholing en Brouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hassing

Stamboom Hassing

Een publicatie door Leon met gegevens over oa. de families Hassing, Kruizinga, Nap, Brouwer, De Raad, Bakker, Koning, Lenting, Meijer en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-have

Stamboom Have

Een publicatie door Hilbert de Vries met gegevens over oa. de families Have, Bolding, Hartsuiker, Bleeker, Folkerts, Oosten, Snijder, Wanders, Oost en Beugeling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-havekotte

Stamboom Havekotte

Een genealogische publicatie door C. Havekotte met gegevens over onder andere de families Brouwer, Fokker, Nagel, Hoogendoorn, Griffioen, Havekotte, Roest, Van der Neut en Van Beem.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-haverbus

Stamboom Haverbus

Een genealogische publicatie door Haverbus met gegevens over onder andere de families Haverbus, Krist, Elffrich, De Vries, Jorg, Schoffelmeer, Dekker, De Ruiter en De Bruijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-haverkamp

Stamboom Haverkamp

Een publicatie door P. Heres met gegevens over oa. de families Eilander, Visser, Bijsterbosch, Van Ommen, IJzerman, Logtenberg, Boeve, Van Olst, Eikelboom en Van Apeldoorn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-haverkamp

Stamboom Haverkamp

Een publicatie door Peter Hoogerbrugge met gegevens over oa. de families Haverkamp, Lammerts, Lamberts, Van Beek, (Tweeling), Gerrits, Oever, Muijnen, Van der Pest) en Hoefman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-havermans

Stamboom Havermans

Een genealogische publicatie door L. Havermans met gegevens over onder andere de families Etienne, Havermans, Wegen, Van der Zande, Burgmans, Priem, De Kok, Hommel en With.


Screenshot van website