stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 641 - 650 van 1191:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartjesveld-van-der-graaf

Stamboom Hartjesveld-Van der Graaf

Een publicatie door J. Hartjesveld-van der Graaf met gegevens over oa. de families Hartjesveld, Boot, Pragt, Koolhoven, Bosman, Pronk, Kollen, Greve, Freken en De Vroom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartman

Stamboom Hartman

Een publicatie door Michel Hartman met gegevens over oa. de families Hartman, Van der Pol, Van Eersel, Van Eerssel, Koning, Van Baasbank, Baks, Versluijs, Koremans en Maas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hartman

Stamboom Hartman

Een genealogische publicatie door P.C. Hartman met gegevens over onder andere de families Koedijk, Ploeger, Gootjes, Wagenaar, Hartman, Slijker, Madderom, Slot en Schuijt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartman-lichtenvoord

Stamboom Hartman Lichtenvoorde

Een genealogische publicatie door Tonnie Hartman met gegevens over onder andere de families Hartman, Oostendorp, Slot, Mecking, Beernink, Mentink, Hummelink, Teckinck en Melchers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-de-eerens

Stamboom Hartog de Eerens

Een publicatie door Julie Hartog met gegevens over oa. de families Hartog, Van Winkoop, De Eerens, Gantzert, Schouten, Van Staveren, Eerens, Van Ommeren en Van Ommeren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-en-van-eck

Stamboom Hartog en Van Eck Goeree-Overflakkee

Een genealogische publicatie door IJbeling Hartog met gegevens over onder andere de families Van Eck, Braber, Hartog, Lodder, Van Es, Both, Van den Doel, Visbeen en Hartman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-van-banda

Stamboom Hartog van Banda

Een publicatie door Helen Arends-Hartog van Banda met gegevens over oa. de families Hartog, Versteegh, Hartog Van Banda, Van Ellinckhuisen, Hoffman, Lanttzius, Herrebrugh, Filet, De Jong en Kruimel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartogs

Stamboom Hartogs

Een publicatie door M. Hartogs met gegevens over oa. de families Hartogs, Sabel, Kennis, Van Oort, Adanck, Kruijsbergen, Van Stappen, Van der Heijden, Geene en Smits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hartogs

Stamboom Hartogs

Een publicatie door Giovanni Hartogs met gegevens over oa. de families Hartogs, Bloks, Luchesi, Van den Broek, Van Moorsel, Well, Langenberg, Van Rooij, Van Iersel en Vossenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hasenbalg-bosch

Stamboom Hasenbalg/Bosch

Een genealogische publicatie door Anne Maagdenberg met gegevens over onder andere de families Hasenbalg, Bosch, Maagdenberg, Beurmann, Wirjanegara, Grote, Giesecke, Van Esch en Jaeger.


Screenshot van website