stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 651 - 660 van 1263:

www.genealogieonline.nl/stamboom-haker

Stamboom Haker

Een genealogische publicatie door Piet Haker met gegevens over onder andere de families Strating, Nobel, Baalman, Haker, Baalmans, Stratingh, Boon, Meijer en Tools.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hakkens

Stamboom Hakkens

Een publicatie door Jac Hakkens met gegevens over oa. de families Hakkens, Hackens, Van Loon, Klessens, Segers, De Rooij, Berens, Kuijken, Hems en Van de Zanden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hakker

Stamboom Hakker

Een publicatie door H. Hakker met gegevens over oa. de families Hakker, Aldertsd, Hackert, Annetje, Kuyt, Schoolderman, Neeltje, Van Dorst, Parlevliet en Verloop.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hakkert

Stamboom Hakkert

Een publicatie door A. Hakkert met gegevens over oa. de families Hakkert, Zondag, Van Maurik, Van Mourik, Van Drunen, Faber, Nout, Van den Berg, Van Ringelenstein en Schroot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-halderman

Stamboom Halderman

Een genealogische publicatie door Michael met gegevens over onder andere de families Halderman, Haldiman, Kuijten, Van den Heuvel, Zijlstra, Stam, Oxenaer, Van der Velde en Quartier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-halleen-van-wees

Stamboom Halleen-van Wees

Een publicatie door G.H.C. Halleen met gegevens over oa. de families Van Wees, Juffermans, Van der Kroon, Van Leersum, Hesp, Koekenbier, Van der Kleij, Van der Kruk, Kaptein en Halleen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hallers-jalink

Stamboom Hallers Jalink

Een publicatie door Maria Deuling met gegevens over oa. de families Jalink, Zweers, Van Delden, Hallers, Zandbergen, Post, Hennij, Hammink, Leeferink en Ten Hallers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ham

Stamboom Ham

Een publicatie door J. Ham met gegevens over oa. de families Mulderij, Van Middendorp, Wilts, Krijgsveld, Ham, Wingelaar, Mullerije, Krijgsheld, Van den Brink en Van Essen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/ham-stamboom

Stamboom Ham

Een publicatie door Dirk Ham met gegevens over oa. de families Ham, Bulthuis, Van den Bos, Dallinga, Loomans, Vredevoogd, Vaartjes, Douma, Van der Molen en Hayes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hamel

Stamboom Hamel

Een genealogische publicatie door Reinier Hamel met gegevens over onder andere de families Aronds, Hamel, Van Mosch, Van Willigen en Londt.


Screenshot van website