stamboomgids

Familienamen » H

Websites 681 - 690 van 1075:

Stamboom Hendrikx - www.genealogieonline.nl/hendrikx-stamboom

Een publicatie door Jack Geldtmeijer met gegevens over oa. de families Hendrikx, Van Ginneken, Rombouts, Bever, Dirven, Kuijstermans, Ooninx, Van de Ven, en .


Screenshot van website

Stamboom Hendrikx - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hendrikx

Een genealogische publicatie door Wim Hendrikx met gegevens over onder andere de families Van Betteraij, Hendrikx, Rouwenhoff en Huibers.


Screenshot van website

Stamboom Hendrikx (West Brabant) - www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikx-west-brabant

Een publicatie door Peter Hendrikx met gegevens over oa. de families De Rooij, Hendrikx, Hendrickx, Peterse, Vingerhoets, De Rooy, Johanna Rommers, Mutsaers, Van Dijk en Van Beurden.


Screenshot van website

Stamboom Hendrix - www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrix

Een publicatie door C.P.T. Hendrix met gegevens over oa. de families Nabben, Hendrix, Janssen, Geurts, Hendricks, Theunissen, Jacobs, Bussemaekers, Tilborg en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Hengeveld-de Haas - www.genealogieonline.nl/stamboom-hengeveld-de-haas

Een genealogische publicatie door Dirk Hengeveld met gegevens over onder andere de families Hengeveld, De Haas, Heeres, Van de Velde, Cornelisse, Popelier, Reerink, Treur en Van Ek.


Screenshot van website

Stamboom Hennen - www.genealogieonline.nl/stamboom-hennen

Een publicatie door Els Verbruggen met gegevens over oa. de families Hennen, Widdershoven, Greuwels, Ummelen, Tegelaers, Janssen, Delissen, Gruijls, Slangen en Meuleners.


Screenshot van website

Stamboom Henny Hermans - www.genealogieonline.nl/stamboom-henny-hermans

Een publicatie door Hennie Hermans met gegevens over oa. de families Hermans, Janssen, Stoffels, Claessens, Gijsen (Gisberts), Heldens, Berghs, Fleuren (Janssen), Daemen (Duemen) en Fleuren.


Screenshot van website

Stamboom Henraath - www.genealogieonline.nl/stamboom-henraath

Een publicatie door Brigitta Henraath met gegevens over oa. de families Henraath, Pennings, Van Rijt, Janssen, Van Dijk, Smits, Claassen, Coolen, Verspaget en Van der Linde.


Screenshot van website

Stamboom Hensbergen / Mourits / Van den Oever - www.genealogieonline.nl/stamboom-mourits

Een publicatie door Ronald Mourits met gegevens over oa. de families Van Beelen, Vink, Van Rijn, Balkenende, Van Duijvenbode, Plas, Kaak, Plug, Ammeraal en Oever.


Screenshot van website

Stamboom Hensen / Nanninga - www.genealogieonline.nl/stamboom-hensen-nanninga

Een publicatie door A. Hensen met gegevens over oa. de families Jans, Wildeman, Van Der Pruik, Boven, Geerts, Buitenweg, Wybenga, Pater, Koers en Hindriks.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws