stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 691 - 700 van 1263:

www.genealogieonline.nl/stamboom-harting

Stamboom Harting

Een genealogische publicatie door Willem Harting met gegevens over onder andere de families Harting, Geelhoed, Wollaars, Pettersson, Schockman, Walthaus, Stuifbergen, Poort en Torrisi.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartink

Stamboom Hartink

Een genealogische publicatie door Reinier Hartink met gegevens over onder andere de families Brugman, Jochems, Niet publiceren, Hartink, Ezerman, Braamkolk, Kleine, Hiddink en Lievestroo.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartjesveld-van-der-graaf

Stamboom Hartjesveld-Van der Graaf

Een publicatie door J. Hartjesveld-van der Graaf met gegevens over oa. de families Hartjesveld, Boot, Pragt, Koolhoven, Bosman, Pronk, Kollen, Greve, Freken en De Vroom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartman

Stamboom Hartman

Een publicatie door Michel Hartman met gegevens over oa. de families Hartman, Van der Pol, Van Eersel, Van Eerssel, Koning, Van Baasbank, Baks, Versluijs, Koremans en Maas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hartman

Stamboom Hartman

Een genealogische publicatie door P.C. Hartman met gegevens over onder andere de families Koedijk, Ploeger, Gootjes, Wagenaar, Hartman, Slijker, Madderom, Slot en Schuijt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartman-lichtenvoord

Stamboom Hartman Lichtenvoorde

Een genealogische publicatie door Tonnie Hartman met gegevens over onder andere de families Hartman, Oostendorp, Slot, Mecking, Beernink, Mentink, Hummelink, Teckinck en Melchers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartman-togtema

Stamboom Hartman-Togtema

Een genealogische publicatie door Peter Hartman met gegevens over onder andere de families Hartman, Iwema, De Boer, Van Dijken, Van der Kooy, Welt, Louwens, Boerma en Sikkema.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-de-eerens

Stamboom Hartog de Eerens

Een publicatie door Julie Hartog met gegevens over oa. de families Hartog, Van Winkoop, De Eerens, Gantzert, Schouten, Van Staveren, Eerens, Van Ommeren en Van Ommeren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-en-van-eck

Stamboom Hartog en Van Eck Goeree-Overflakkee

Een genealogische publicatie door IJbeling Hartog met gegevens over onder andere de families Van Eck, Braber, Hartog, Lodder, Van Es, Both, Van den Doel, Visbeen en Hartman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hartog-van-banda

Stamboom Hartog van Banda

Een publicatie door Helen Arends-Hartog van Banda met gegevens over oa. de families Hartog, Versteegh, Hartog Van Banda, Van Ellinckhuisen, Hoffman, Lanttzius, Herrebrugh, Filet, De Jong en Kruimel.


Screenshot van website