stamboomgids

Familienamen » H

Websites 691 - 700 van 1107:

Stamboom Hendrikussen - www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikussen

Een publicatie door H. Hendrikussen met gegevens over oa. de families Jongh De, Kesteloo, Back, Louwerse, Coppoolse, Kolk Van De, Vedder, Davidse, Jong De en Essen Van.


Screenshot van website

Stamboom Hendrikx - www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikx

Een publicatie door Jamie Hendrikx met gegevens over oa. de families Hendrikx, Verstappen, Korsten, Houben, Rietjens, Aan de Grote Port, Bosmans, Van den Eertwegh, Verlinden en Heijmans.


Screenshot van website

Stamboom Hendrikx - www.genealogieonline.nl/hendrikx-stamboom

Een publicatie door Jack Geldtmeijer met gegevens over oa. de families Hendrikx, Van Ginneken, Rombouts, Bever, Dirven, Kuijstermans, Ooninx, Van de Ven, en .


Screenshot van website

Stamboom Hendrikx - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hendrikx

Een genealogische publicatie door Wim Hendrikx met gegevens over onder andere de families Van Betteraij, Hendrikx, Rouwenhoff en Huibers.


Screenshot van website

Stamboom Hendrikx (West Brabant) - www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikx-west-brabant

Een publicatie door Peter Hendrikx met gegevens over oa. de families De Rooij, Hendrikx, Hendrickx, Peterse, Vingerhoets, De Rooy, Johanna Rommers, Mutsaers, Van Dijk en Van Beurden.


Screenshot van website

Stamboom Hengeveld-de Haas - www.genealogieonline.nl/stamboom-hengeveld-de-haas

Een genealogische publicatie door Dirk Hengeveld met gegevens over onder andere de families Hengeveld, De Haas, Heeres, Van de Velde, Cornelisse, Popelier, Reerink, Treur en Van Ek.


Screenshot van website

Stamboom Hennen - www.genealogieonline.nl/stamboom-hennen

Een publicatie door Els Verbruggen met gegevens over oa. de families Hennen, Widdershoven, Greuwels, Ummelen, Tegelaers, Janssen, Delissen, Gruijls, Slangen en Meuleners.


Screenshot van website

Stamboom Henny Hermans - www.genealogieonline.nl/stamboom-henny-hermans

Een publicatie door Hennie Hermans met gegevens over oa. de families Hermans, Janssen, Stoffels, Claessens, Gijsen (Gisberts), Heldens, Berghs, Fleuren (Janssen), Daemen (Duemen) en Fleuren.


Screenshot van website

Stamboom Henraath - www.genealogieonline.nl/stamboom-henraath

Een publicatie door Brigitta Henraath met gegevens over oa. de families Henraath, Pennings, Van Rijt, Janssen, Van Dijk, Smits, Claassen, Coolen, Verspaget en Van der Linde.


Screenshot van website

Stamboom Hensbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-hensbergen

Een genealogische publicatie door William Hensbergen met gegevens over onder andere de families Hensbergen, Hemsbergen, Van Bemmel, Lodder, Van Leeuwen, Van Dijk, Achterberg, Velthuizen en Van Ruijtenbeek.


Screenshot van website