stamboomgids

Familienamen » H

Websites 751 - 760 van 1107:

Stamboom Hoefsmit - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoefsmit

Een publicatie door W. van Haaster met gegevens over oa. de families Hoefsmit, Van Polanen, Poppes, Gijsenij, Kret, Korenhof, Tegelaar, Blok, Ververs en Kramp.


Screenshot van website

Stamboom Hoegee - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoegee

Gegevens over oa. de families Hoegee, Van Hoegee, Hougee, Van Hoege, Visser, Van Somervelt, Van Eijk, De Jong, Stekelenburg en Floor.


Screenshot van website

Stamboom Hoeijenbos - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoeijenbos

Een publicatie door Bram Hoeijenbos met gegevens over oa. de families Hoeijenbos, Hoejenbos, Van Kralingen, Hoeijenbosch, Oejenbosch, Uijl, Boender, Oejenbos, De Jong en Uittenbogaard.


Screenshot van website

Stamboom Hoek (Houck) - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoek-houck

Een genealogische publicatie door Toon Hoek met gegevens over onder andere de families Hoek, Van der Gaag, Van den Heuvel, Stiebolt, Hoek (Houck), Verhagen, Rieke, Bijster en Van Campenhout.


Screenshot van website

Stamboom Hoek omgeving Lutjebroek en Enkhuizen - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoek-omgeving-lutjebroek-en-enkhuizen ...

Een genealogische publicatie door Laurens Jan Hoek met gegevens over onder andere de families Hoek, Smit, Bakker, Schuitemaker, Van Marken, Schoenmaker, Broertjes, Balk en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Hoek, van Scherpenzeel, la Verge en van de Water - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoek

Een publicatie door Aad Hoek met gegevens over oa. de families Hoek, Van de Water, De Jong, Van Mourik, Van Scherpenzeel, Van Dijk, Van der Plas, De Leeuw, De Vor en Peek.


Screenshot van website

Stamboom Hoeksema en Douma - members.home.nl/hoeksema.h

Voorouders (via Hoeksema) terug tot 1628 en voorouders (via Douma) terug tot 1447.


Screenshot van website

Stamboom Hoekstra - www.genealogieonline.nl/stamboom-hoekstra

Een publicatie door Marc Hoekstra met gegevens over oa. de families Hoekstra, Busch, Van der Land, Vellinga, Meijers, Douffet.


Screenshot van website

Stamboom Hoekstra - www.genealogieonline.nl/hoekstra-stamboom

Een publicatie door Heerke Roukema met gegevens over oa. de families Hoekstra, Visser, Renia, Talsma, Postmus, Veldkamp, Langendijk, Belgraver, Ferwerda en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Hoekstra - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-hoekstra

Een genealogische publicatie door Berry Hoekstra met gegevens over onder andere de families Hoekstra, Van der Heijden, Van de Meulenhof, Timmermans, Visser, Netten, Waterman, Van Tuijl en Kanter.


Screenshot van website