stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 791 - 800 van 1193:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hilleman

Stamboom Hilleman

Een genealogische publicatie door Leon Hilleman met gegevens over onder andere de families Hilleman, Daalhuizen, Wesdorp, Ingelse, Kramer, Van der Wekken, Van der Maas, Buijs en Siese.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hillenius-waterbolk

Stamboom Hillenius/Waterbolk

Een genealogische publicatie door Tom Bais met gegevens over onder andere de families Hillenius, Waterbolk, Helenius, Michiels Helenius, Bakker, Hoogmoed, Smit, Van Hille en Michiel Hillenius.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hilster

Stamboom Hilster

Een publicatie door T.Snijder met gegevens over oa. de families Hilster, Barbé, Pitters, Reinpoldt, Van Beeren, Perlee, Weeren, Kat, Pluym en Boots.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hindriks

Stamboom Hindriks

Een genealogische publicatie door Marcel Hindriks met gegevens over onder andere de families Hindriks, Van Stuijvenbergh, Stuivenberg, Buddingh, Huisinga, Steck, Diepeveen, Gherritsz en Gerritsdochter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hinnen

Stamboom Hinnen

Een publicatie door B. Hinnen met gegevens over oa. de families Hinnen, Grobben, Lammers, Rensink, Letteboer, Jans, Boom, Dikken, Stephan en Bellers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hintjes

Stamboom Hintjes

Een publicatie door Raymond Hintjes met gegevens over oa. de families Hintjes, Mulder, Bouwmeester, Jager, Lameris, Jans, Van der Veen, Van Oost, Bruins en Op De Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hipke

Stamboom Hipke

Een genealogische publicatie door Kevin Hipke met gegevens over onder andere de families Hipke, Erwich, Henry, Slootmaekers, Weerheijm, Wehrheim, Morriggia, Linnebank en Little.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hirschmann

Stamboom Hirschmann

Een publicatie door Henk Hirschmann met gegevens over oa. de families Hirschmann, Van de Haar, Van Kolfschoten, Lodeweegs, Van de Haer, Van den Broek, Van Essen, Megelink, De Bruin en Hondelink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hittema

Stamboom Hittema

Een genealogische publicatie door Thijs Hittema met gegevens over onder andere de families Metselaar, Bakker, Groot, Nes, Kolpa, Mantel, Pijper, De Boer en Pool.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hitters

Stamboom Hitters

Een publicatie door M. Hitters met gegevens over oa. de families Hitters, De Brouwer, Aben, Bekkerman, De Matzer, Beerendonk, Waskowski, Kolen, Hitter en Burgers.


Screenshot van website