stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » H

Websites 801 - 810 van 1263:

www.genealogieonline.nl/stamboom-hendriksen-en-der-kinderen

Stamboom Hendriksen en Der Kinderen

Een publicatie door Remon Hendriksen met gegevens over oa. de families Der Kinderen, Onstenk, Stronks, Van de Laar, Te Hennepe, Verhagen, Kerkhofs, Willems, Cluytmans en Van Heertum.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikussen

Stamboom Hendrikussen

Een publicatie door H. Hendrikussen met gegevens over oa. de families Jongh De, Kesteloo, Back, Louwerse, Coppoolse, Kolk Van De, Vedder, Davidse, Jong De en Essen Van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikx

Stamboom Hendrikx

Een publicatie door Jamie Hendrikx met gegevens over oa. de families Hendrikx, Verstappen, Korsten, Houben, Rietjens, Aan de Grote Port, Bosmans, Van den Eertwegh, Verlinden en Heijmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/hendrikx-stamboom

Stamboom Hendrikx

Een publicatie door Jack Geldtmeijer met gegevens over oa. de families Hendrikx, Van Ginneken, Rombouts, Bever, Dirven, Kuijstermans, Ooninx, Van de Ven, en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-hendrikx

Stamboom Hendrikx

Een genealogische publicatie door Wim Hendrikx met gegevens over onder andere de families Van Betteraij, Hendrikx, Rouwenhoff en Huibers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hendrikx-west-brabant

Stamboom Hendrikx (West Brabant)

Een publicatie door Peter Hendrikx met gegevens over oa. de families De Rooij, Hendrikx, Hendrickx, Peterse, Vingerhoets, De Rooy, Johanna Rommers, Mutsaers, Van Dijk en Van Beurden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hengeveld-de-haas

Stamboom Hengeveld-de Haas

Een genealogische publicatie door Dirk Hengeveld met gegevens over onder andere de families Hengeveld, De Haas, Heeres, Van de Velde, Cornelisse, Popelier, Reerink, Treur en Van Ek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-henk-van-haalen

Stamboom Henk van Haalen

Een genealogische publicatie door Henk van Haalen met gegevens over onder andere de families Van Haalen, Tromp, Janssen, Van Haren, Geurts, Swartjes, Van Megen, Seelen en Gerritsen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-hennen

Stamboom Hennen

Een publicatie door Els Verbruggen met gegevens over oa. de families Hennen, Widdershoven, Greuwels, Ummelen, Tegelaers, Janssen, Delissen, Gruijls, Slangen en Meuleners.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-henny-hermans

Stamboom Henny Hermans

Een publicatie door Hennie Hermans met gegevens over oa. de families Hermans, Janssen, Stoffels, Claessens, Gijsen (Gisberts), Heldens, Berghs, Fleuren (Janssen), Daemen (Duemen) en Fleuren.


Screenshot van website