stamboomgids

Familienamen » H

Websites 821 - 830 van 1041:

Stamboom Hubers - verahubers.voorouders.net

Bevat o.a. de familienamen Hubers, Dekker, Van 't Zelfde en Vermeij. De meeste families zijn afkomstig uit de regio Dordrecht. De familie Hubers komt oorspronkelijk uit het Pruissische Werth, waarna de hier beschreven tak zich vestigt in Papendrecht.


Screenshot van website

Stamboom Hubert - www.genealogieonline.nl/stamboom-hubert

Een genealogische publicatie door K Al met gegevens over onder andere de families Hubert, Glas, Prins, De Koning, De Vrij(er), Van Os, Wijker, Kratzer en Passe.


Screenshot van website

Stamboom Huffels - www.genealogieonline.nl/stamboom-huffels

Een publicatie door Erik Huffels met gegevens over oa. de families Van Beek, Van der Poel, Agterberg, Huffels, Kragten, Doppenberg, Van Drie, Millecam, Vink en Van Heumen.


Screenshot van website

Stamboom Huffels - www.genealogieonline.nl/huffels-stamboom

Een publicatie door Evelyn Huffels met gegevens over oa. de families Van der Poel, Van Beek, Huffels, Rompelman, Van der Kleut, Gorel, Van Bokhorst, Doppenberg, Frankhuijsen en Ros.


Screenshot van website

Stamboom Huffenreuter en Vermeeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-huffenreuter-en-vermeeren

Een publicatie door Giorgio Murgia met gegevens over oa. de families Huffenreuter, Spanjaard, Vermeeren, Coenraad, Heijer, BrĂ¼ning, Orth, Groters, Lynis en Hovenkamp.


Screenshot van website

Stamboom Huigsloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-huigsloot

Een publicatie door Jos Huigsloot met gegevens over oa. de families Huijgsloot, Huigsloot, Van der Meer, Volwater, Van der Zwet, Van Rijn, Van Veen, Zoetendaal, Loos en Turk.


Screenshot van website

Stamboom Huijbrechts/van Tichelen en Leijten/Koninckx - www.genealogieonline.nl/stamboom-huijbrechts-en-leijten

Een publicatie door Jos Huijbrechts met gegevens over oa. de families Huijbregts, Huijbrechts, Van Tichelen, Leijten en Koninckx


Screenshot van website

Stamboom Huijgen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-huijgen

Een publicatie door H.J. Huijgen met gegevens over oa. de families Huige, Huigen, Snijder, Gaal, Betjes, Huijgen, Obee, Laan Van Der, Wit De en Bos.


Screenshot van website

Stamboom Huijgen - www.genealogieonline.nl/stamboom-huijgen

Een publicatie door J. Huijgen met gegevens over oa. de families Van Gelderen, Bos, Booy, De Jong, Boon, Van der Laan, Betjes, Huijgen, Hoogland en Van Bodegraven.


Screenshot van website

Stamboom Huijssen - www.genealogieonline.nl/stamboom-huijssen

Een publicatie door M.N. Huijssen met gegevens over oa. de families Voolstra, Huijssen, Ferdinandusse, Ortelee, Van der Hooft, Visser, Van Zundert, Frijters, Veenbaas en De Jong.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws