stamboomgids

Familienamen » J

Websites 171 - 180 van 345:

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/voorouders-de-jong

Een publicatie door Wout Janssen met gegevens over oa. de families Jong, Janssen, Dijkgraaf, Bloom, Stelt, Schrader, Schelfhout, Wassenburg, Nederkoorn en Groot.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom_de-jong

Een genealogische publicatie door Roelof de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, Van Noord, Tiemens, Boelsem, Visee, Boer, Van Regteren, Laske en De Heer.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong

Een publicatie door Peter de Jong met gegevens over oa. de families Omlo, Brugmans, De Grijs, Vierboom, De Jong, Van Rijsbergen, Wedema, Bruchman, Brugman en Adema.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-jong

Een publicatie door Armin de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Abelskamp, Van Duivenbode, Weijns, Ulrich Van De Wartel, Weijns Van Duivenbode, Taal, Van der Krogt, Van Dijk en Roeleveld.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/de-jong-stamboom

Een publicatie door Peter de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, De Wilt, Bosch, Tuinenburg, Bouts, Lans, Koelé, Van der Munnik, Nijdam en Kanij.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/familie-de-jong-stamboom

Een genealogische publicatie door Karel de jong met gegevens over onder andere de families Van der Toorn, Van Zoelen, De Jong, Van Burik, Jong, Lakerveld, Van Vliet, Van Zoelen van Randwijck en Veen.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/de-stamboom-de-jong

Een publicatie door Hans Castel met gegevens over oa. de families Slotboom, De Bie, Maranus, De Jong, Korte(n), Heijstek, De Jongh, Passenier en Passenier.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-jong

Een genealogische publicatie door Jan met gegevens over oa. de families De Jong, De Jonge, Van Blitterswijk, Jongmans, Jongeneelen, Valckhoff, Van Riel ( van Dissel ), Jongenelen en Jongenelen.


Screenshot van website

Stamboom de Jong - www.genealogieonline.nl/fam-de-jong-stamboom

Een genealogische publicatie door Kris de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, Grootenhaar, Groothaar, Kattenpoel Oude Heerink, Groote Haar, Harberink, Jacobs, Van der Veen en Dikken.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - Roozemond - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-roozemond

Een genealogische publicatie door Zeger de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, De Regt, Risseeuw, Roozemond, Van Houte, Van Damme, Vergouwe, Van der Weele en Toussaint.


Screenshot van website