stamboomgids

Familienamen » J

Websites 171 - 180 van 335:

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/familie-de-jong-stamboom

Een genealogische publicatie door Karel de jong met gegevens over onder andere de families Van der Toorn, Van Zoelen, De Jong, Van Burik, Jong, Lakerveld, Van Vliet, Van Zoelen van Randwijck en Veen.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/de-stamboom-de-jong

Een publicatie door Hans Castel met gegevens over oa. de families Slotboom, De Bie, Maranus, De Jong, Korte(n), Heijstek, De Jongh, Passenier en Passenier.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-jong

Een genealogische publicatie door Jan met gegevens over oa. de families De Jong, De Jonge, Van Blitterswijk, Jongmans, Jongeneelen, Valckhoff, Van Riel ( van Dissel ), Jongenelen en Jongenelen.


Screenshot van website

Stamboom de Jong - www.genealogieonline.nl/fam-de-jong-stamboom

Een genealogische publicatie door Kris de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, Grootenhaar, Groothaar, Kattenpoel Oude Heerink, Groote Haar, Harberink, Jacobs, Van der Veen en Dikken.


Screenshot van website

Stamboom De Jong - Roozemond - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-roozemond

Een genealogische publicatie door Zeger de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, De Regt, Risseeuw, Roozemond, Van Houte, Van Damme, Vergouwe, Van der Weele en Toussaint.


Screenshot van website

Stamboom De Jong / Declerck - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-declerck

Een publicatie door Benjamin de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Derks, De Heer, Huijbrechts, Schouten, Ulenberg, Slabbekoorn, Rosseel, Declerck en Kronenburg.


Screenshot van website

Stamboom De Jong / Pieters / Meijer / Wijgers / Van Eldrum / Kersten - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-pieters

Een publicatie door C. Leibbrand-de Jong met gegevens over oa. de families Pieters, De Lange, Meijer, De Jong, Wijgers, Van Eldrum, Pieterse, Kersten, Van den Berg en Van der Vliet.


Screenshot van website

Stamboom De Jong Utrecht - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-utrecht

Een publicatie door N. de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Brouwer, Van der Wilt, Nap, De Wit, Hoogendoorn, Brouwerr, Van den Bos, Van den Burg en Bergman.


Screenshot van website

Stamboom de Jong, Blaricum - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-blaricumNieuw!

Een genealogische publicatie door Maria Vos - Blekemolen met gegevens over onder andere de families Raven, De Jong, Vos, Rigter, Heerschop, Krijnen, Puijk, Bakker en Majoor.


Screenshot van website

Stamboom De Jong/Jongh - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-jongh

Een publicatie door Laura Jongh met gegevens over oa. de families De Jong, Van Gessel, Van Mourik, De Groot, Van Goor, Van der Heijden, Van Riemsdijk, Van As, Van Eck en Van Meegdenburg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws