stamboomgids

Familienamen » J

Websites 181 - 190 van 335:

Stamboom De Jong/Konings - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-konings

Een publicatie door Jolita met gegevens over oa. de families Konings, De Jong, De Bruijn, De Weert, Boeren, Brouwers, Luijkx, Van Sundert, Van Beers en De Rijk.


Screenshot van website

Stamboom De Jong/Scholte - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-scholte

Een publicatie door Gerard de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, De Wreede, Van Putten, De Jager, Postema, Nuijen, Scholte, Van der Wal, Blauw en Gaastra.


Screenshot van website

Stamboom De Jonge - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jonge

Een publicatie door Bert de Jonge met gegevens over oa. de families De Jonge, Van Dam, Doornbos, Medendorp, Boer, Van Ess, Dorenbos, Post, Meijer en Bos.


Screenshot van website

Stamboom De Jonge - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-jonge

Een genealogische publicatie door Cobie van Strien met gegevens over onder andere de families De Jonge, Van Strien, Fonteine, Leistra, Straaijer, Goedheer en Zwiggelaar.


Screenshot van website

Stamboom De Jonge - www.genealogieonline.nl/stamboom-johan-de-jonge

Een genealogische publicatie door Johan de Jonge met gegevens over onder andere de families De Jonge, Van Rome, Van Frankrijk, De Koning, Van Saxen, Van Luijk, Van Egypte, Kok en Van Beieren.


Screenshot van website

Stamboom De Jonge - Lenaerts - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jonge-lenaerts

Een publicatie door Ralf De Jonge met gegevens over oa. de families Lenaerts, Caluwaerts, Jonge, de, Straeten, van, Velde, van de, Bourgondiƫ, van, Pintens, Saksen, van en Saksen, van.


Screenshot van website

Stamboom De Jongh - www.genealogieonline.nl/de-jongh-stamboom

Een publicatie door Pierre de Jongh met gegevens over oa. de families De Jongh, Anspach, Boer, Melse, De Swarte, Van Baalen, Goedhart, Bak, Den Hollander en Cornelisse.


Screenshot van website

Stamboom De Jongh - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-jongh

Een publicatie door Paul de Jongh met gegevens over oa. de families De Jongh, Van Hensbergen, Van Benten, Norman, Hooff, Niemeijer, Hoogteijling, Vermeer, Aalbers en Rosink.


Screenshot van website

Stamboom de Jongh - van Huijstee - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jongh-van-huijstee

Een publicatie door Harpert W. de Jongh met gegevens over oa. de families Jongh, Jong, Huijstee, Oostenbrug, Jongh van Arkel, Bolman, Holwerda, Deventer, Brouwer en Vries.


Screenshot van website

Stamboom De Jonker - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jonker

Een publicatie door F. de Jonker met gegevens over oa. de families De Jonker, Van der Wallen, Schaap, In 't Hol, Kaan, Mantels, Van Bentem, Van der Schaaf, Le Roy en Bierman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws