stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 181 - 190 van 372:

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-jong

Stamboom De Jong

Een publicatie door Armin de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Abelskamp, Van Duivenbode, Weijns, Ulrich Van De Wartel, Weijns Van Duivenbode, Taal, Van der Krogt, Van Dijk en Roeleveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-jong-stamboom

Stamboom De Jong

Een publicatie door Peter de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, De Wilt, Bosch, Tuinenburg, Bouts, Lans, Koelé, Van der Munnik, Nijdam en Kanij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-de-jong-stamboom

Stamboom De Jong

Een genealogische publicatie door Karel de jong met gegevens over onder andere de families Van der Toorn, Van Zoelen, De Jong, Van Burik, Jong, Lakerveld, Van Vliet, Van Zoelen van Randwijck en Veen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-stamboom-de-jong

Stamboom De Jong

Een publicatie door Hans Castel met gegevens over oa. de families Slotboom, De Bie, Maranus, De Jong, Korte(n), Heijstek, De Jongh, Passenier en Passenier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familiestamboom-de-jong

Stamboom De Jong

Een genealogische publicatie door Jan met gegevens over oa. de families De Jong, De Jonge, Van Blitterswijk, Jongmans, Jongeneelen, Valckhoff, Van Riel ( van Dissel ), Jongenelen en Jongenelen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/fam-de-jong-stamboom

Stamboom de Jong

Een genealogische publicatie door Kris de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, Grootenhaar, Groothaar, Kattenpoel Oude Heerink, Groote Haar, Harberink, Jacobs, Van der Veen en Dikken.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-bakker

Stamboom De Jong - Bakker

Een genealogische publicatie door Geert H. de Jong met gegevens over onder andere de families Bakker, De Jong, Couperus, De Bruijne, Groot, Couper, Kamphuis, Cooper en Lindeboom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-roozemond

Stamboom De Jong - Roozemond

Een genealogische publicatie door Zeger de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, De Regt, Risseeuw, Roozemond, Van Houte, Van Damme, Vergouwe, Van der Weele en Toussaint.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-bruijn

Stamboom De Jong / Bruijn

Een genealogische publicatie door Jasper de Jong met gegevens over onder andere de families Bruijn, Pronk, Spaans, De Jong, Krijgsman, Verbaan, Kalkman, Taal en Keus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jong-declerck

Stamboom De Jong / Declerck

Een publicatie door Benjamin de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, Derks, De Heer, Huijbrechts, Schouten, Ulenberg, Slabbekoorn, Rosseel, Declerck en Kronenburg.


Screenshot van website