stamboomgids

Familienamen » J

Websites 191 - 200 van 325:

Stamboom familie Jansen - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-jansen

Een publicatie door Henriette de Swart met gegevens over oa. de families Jansen, Brinkerhof, Bouwmeester, Zen, Lijzen, Klein Lebbink, Romville, Van Tongeren, Kempken en Brummelman.


Screenshot van website

Stamboom familie Jansen - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-jansen

Een genealogische publicatie door Casper Jansen met gegevens over onder andere de families Jansen, Van den Esschert, Damstra, Simons, Reuvers, Van der Galiën, Kiezebrink, Van der Veen en Tijssen.


Screenshot van website

Stamboom familie Janssen, van Berkel, Kuijpers en Tegelaers - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-janssen-van-berkel-kuijpers-e ...

Een genealogische publicatie door Peter Janssen met gegevens over onder andere de families Van Berkel, Janssen, Van de Wouw, Janssens, Bertens, Maas, Donders, Spijkers en Verhoof.


Screenshot van website

Stamboom familie Jaspers - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-jaspers

Een genealogische publicatie door Ria Visser met gegevens over onder andere de families Jaspers, Visser, Baartwijk, Schepers, Geelhoed, Van Klaveren, Ulijn, Belleraski en Goerten Görten.


Screenshot van website

Stamboom familie Jousma - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-jousma

Een genealogische publicatie door Jan Jousma met gegevens over onder andere de families Selles, Botma, Bruins, Vos, Sellis, Meints, Sellies, Jousma en Palland.


Screenshot van website

Stamboom families De Jaegher, Claeys, Van den Meersche en Van Londersele - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jaegher

Een publicatie door Rik de Jaegher met gegevens over oa. de families Van Londersele, Van Eeckhoudt, Walckiers, Walravens, Claeys, Appelmans, Evenepoel, Sterckx, De Jaegher en Goossens.


Screenshot van website

Stamboom families Jansen en Van de Vorst - members.home.nl/waltherjansen

Uitvoerige informatie over 2 stamboomonderzoeken, door de auteur gemaakt met HTML, voorzien van genealogische informatie, foto's, fotoalbums, gastenboek en links naar verwante sites. Ook is een Engelse en Franse vertaling opgenomen. Eenvoudig maar overzic


Screenshot van website

Stamboom Hilterman-Warmerdam en Koper ook geschreven Jansen/Daatzelaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-koper-ook-geschreven-jansen

Een publicatie door Jos Koper o/g Jansen met gegevens over oa. de families Hilterman, Koper Ook Geschreven Jansen, Warmerdam, Daatzelaar, Koper Ook Genaamd Jansen, Kragt, Sloep, Breek, Handgraaf en Schuurman.


Screenshot van website

Stamboom J.H. de Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-j-h-de-jong

Een publicatie door Hans de Jong met gegevens over oa. de families De Jong, De Vries, Van Veen, De Jongh, Van 't Hof, Verwer, Bouwman, Veerkamp, Hogenbirk en IJpelaar.


Screenshot van website

Stamboom Jaarsveld-Buwalda-Bosman-Bakker - www.genealogieonline.nl/stamboom-jaarsveld-buwalda

Een genealogische publicatie door Dawid met gegevens over onder andere de families Bosman, Bakker, Buwalda, Van Jaarsveld, Mantel, Cnossen, Groot, Horneman en Jans.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws