stamboomgids

Familienamen » J

Websites 191 - 200 van 345:

Stamboom De Jonge - www.genealogieonline.nl/stamboom-johan-de-jonge

Een genealogische publicatie door Johan de Jonge met gegevens over onder andere de families De Jonge, Van Rome, Van Frankrijk, De Koning, Van Saxen, Van Luijk, Van Egypte, Kok en Van Beieren.


Screenshot van website

Stamboom De Jonge - Kuipers - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jonge-kuipers

Een genealogische publicatie door Epke met gegevens over onder andere de families De Jonge, Jans, Kuipers, Jacobs, Ippen, Koning, Booneschans, Bont en Huistra.


Screenshot van website

Stamboom De Jonge - Lenaerts - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jonge-lenaerts

Een publicatie door Ralf De Jonge met gegevens over oa. de families Lenaerts, Caluwaerts, Jonge, de, Straeten, van, Velde, van de, Bourgondiƫ, van, Pintens, Saksen, van en Saksen, van.


Screenshot van website

Stamboom De Jongh - www.genealogieonline.nl/de-jongh-stamboom

Een publicatie door Pierre de Jongh met gegevens over oa. de families De Jongh, Anspach, Boer, Melse, De Swarte, Van Baalen, Goedhart, Bak, Den Hollander en Cornelisse.


Screenshot van website

Stamboom De Jongh - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-jongh

Een publicatie door Paul de Jongh met gegevens over oa. de families De Jongh, Van Hensbergen, Van Benten, Norman, Hooff, Niemeijer, Hoogteijling, Vermeer, Aalbers en Rosink.


Screenshot van website

Stamboom de Jongh - van Huijstee - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jongh-van-huijstee

Een publicatie door Harpert W. de Jongh met gegevens over oa. de families Jongh, Jong, Huijstee, Oostenbrug, Jongh van Arkel, Bolman, Holwerda, Deventer, Brouwer en Vries.


Screenshot van website

Stamboom De Jonker - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-jonker

Een publicatie door F. de Jonker met gegevens over oa. de families De Jonker, Van der Wallen, Schaap, In 't Hol, Kaan, Mantels, Van Bentem, Van der Schaaf, Le Roy en Bierman.


Screenshot van website

Stamboom De Joode - Van Wijk, Mulder - Veldkamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-joode

Een publicatie door Eli de Joods met gegevens over oa. de families De Joode, Jans, Mulder, Veldkamp, De Jong, De Snoo, Jacobs, Van Wijk, Wubs en Fidder.


Screenshot van website

Stamboom de Wilde Janssen van der Hoeven Ferger - www.genealogieonline.nl/stamboom-janssen-van-der-hoeven

Een genealogische publicatie door Sander de Wilde met gegevens over onder andere de families De Wilde, Bekker, Wolff, Tollenaar, Schot, Van Lier, Rozendaal, Wigmore en Van der Put.


Screenshot van website

Stamboom Dirk Laurens Jongerheld - www.genealogieonline.nl/stamboom-dirk-laurens-jongerheld

Een publicatie door Rinse van der Woude met gegevens over oa. de families Jongerheld, Huurman, Bosman, IJsselstein, Vredenburg, Hoff Van T, De Raad, Van Waas, Den Os en Oskam.


Screenshot van website