stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 251 - 260 van 372:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jalink-achterhoek

Stamboom Jalink Achterhoek

Een publicatie door Maria Deuling met gegevens over oa. de families Jalink, Blankwaart, Jolink, Willemsen, Wissink, Wiecherink, Gout, Ten Have, Pitlo en Kerkkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jalving-hillebrand

Stamboom Jalving-Hillebrand

Een genealogische publicatie door Jendy Jalving met gegevens over onder andere de families Jans, Treep, Bijsterbosch, Wiarda, Conradi, Worst, Steenbergen, Beute en Van Ommen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-janknegt

Stamboom Janknegt

Een publicatie door Ton Janknegt met gegevens over oa. de families Janknegt, Janknecht, Prins, Te Gussinklo, Grevinck, Knegt, Evers, Johanknegt, Joanknecht en Smit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jans-van-hees

Stamboom Jans - van Hees

Een genealogische publicatie door Maarten van Liempt met gegevens over onder andere de families Van Hees, Niet publiceren, Jans, Van Dongen, Zegers, Van Hal, Van Heesch, Jansen en Theunnissen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-janssens

Stamboom Jans(s)en(s)

Een publicatie door M. de Wilt met gegevens over oa. de families Jansen, Janssens, Janssen, Jansens, Van Dongen, De Hoogh, Van de Laak, Groenendaal, Koreman en Van Vugt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-janse-en-schutzelaars

Stamboom Janse en Schutzelaars

Een publicatie door Rene Janse met gegevens over oa. de families Janse, Schutzelaars, Maas, Kortrijk, Rhodes, Van Velthoven, Janse(N), Van de Wijgert, Koevoets en Buckens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-janse-kortrijk-en-schutzelaars

Stamboom Janse, Kortrijk en Schutzelaars

Een genealogische publicatie door René Janse met gegevens over onder andere de families Janse, Kortrijk, Schutselaars, Schutzelaars, Schusselaers, Ooijen, Koevoets, Verkleij en Van Neerbos.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jansema-bleeker

Stamboom Jansema / Bleeker

Een genealogische publicatie door Peter Jansema met gegevens over onder andere de families Jansema, Zilversmit, Pels, De Levie, Dalsheim, Poort, Cohen, Valk en Hagenus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jansen

Stamboom Jansen

Een publicatie door B.J. Jansen met gegevens over oa. de families N, Schulte, Jansen, Bruns, Von Langen, Conen, Arens, Kuper, Geiger en Kröger.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familie-jansen-stamboom

Stamboom Jansen

Een publicatie door John Jansen met gegevens over oa. de families Winter De Abraham, Winter De Elisabeth, Krijbolder Bernardus Henricus, Winter De Catharina, Winter De Israel, Winter De Sara, Winter De Helena, Klaassen Wilhelmus, Winter De Rebeca en Winte


Screenshot van website