stamboomgids

Familienamen » J

Websites 271 - 280 van 325:

Stamboom John - www.genealogieonline.nl/stamboom-john

Een publicatie door Rob P. John met gegevens over oa. de families John, Van der Genugten, Amesz, Amesz(w), Modder, Nieman, Kurz, Bakker, Van der Heyden en Loehner.


Screenshot van website

Stamboom Jojo - www.stamboom-online.nl

Genealogie van de families Adanck, Bosch van den, Buitendijk, Daalhuisen, Harderwijk, Hausmans, Hoevelaken, Kippersluis, Koning, Legerstee, Overeem, Raaij, van, Raspoort, Rijpeling, Rijswijk, Scherpenzeel, Schumans, Verburgt, Vierssen van, Zwart, Greup,


Screenshot van website

Stamboom Jong en De Wildt - www.genealogieonline.nl/stamboom-jong-en-de-wildt

Een publicatie door Marja Jong met gegevens over oa. de families Van de Grint, De Wildt, Pellenders, Van der Mee, Verhoeven, Lijtens, Leijtens, Muscus, De Leeuw en .


Screenshot van website

Stamboom Jongbloed (Gorter) / Hilberdink (Plagge) - www.genealogieonline.nl/stamboom-jongbloed-hilberdink

Een publicatie door Johan Jongbloed met gegevens over oa. de families Hilberdink, Jongbloed, Mandema, Snoeijbos, Arendshorst, Hilberdink (Snoeijbos), Lammers, Voor De Wind, Diphoorn en Zweerman.


Screenshot van website

Stamboom Jongepier - www.genealogieonline.nl/stamboom-jongepier

Een publicatie door A.T.J. Jongepier met gegevens over oa. de families Jongepier, Potkamp, Sel, De Groot, Melse, De Blauw, Bos, Drooglever en Drooglever.


Screenshot van website

Stamboom Jongerius - www.genealogieonline.nl/stamboom-jongerius

Een publicatie door Ine Coumou met gegevens over oa. de families Jongerius, Jungerius, Agterberg, Pot, Koot, Van Soestbergen, Van Nooy, De Rijk, Van Zijl en De Groot.


Screenshot van website

stamboom Jongh Visscher - stamboom-klaassen.darkwebdesign.nl

fam. Jongh Visscher uit Durgerdam


Screenshot van website

Stamboom Jonker - www.genealogieonline.nl/jonker-stamboom

Een publicatie door Johan Jonker met gegevens over oa. de families Jonker, Hartman, Franke, Hart, Van Markensteijn, Bette, Groenendijk, Kievit, Van den Doel en Zwerus.


Screenshot van website

Stamboom Jonker - www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker

Een publicatie door Hendrik Willem Jonker met gegevens over oa. de families Mos, Jonker, Boer, Jeurink, Schippers, Steegen, Weerman, Ramaker, Berends en Stegen.


Screenshot van website

Stamboom Jonker en Boers - www.genealogieonline.nl/stamboom-jonker-en-boers

Een genealogische publicatie door Martien Jonker met gegevens over oa. de families Boers, Jonker, Van der Meer, Kulk, Dekker, Hoek, Schaap, Van Rhijn en Van Rhijn.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws