stamboomgids

Familienamen » J

Websites 31 - 40 van 345:

Family Tree Stamboom Jorritsma en Heeg - www.genealogieonline.nl/stamboom-jorritsma-en-heeg

Een publicatie door Hans Middendorp met gegevens over oa. de families Jorritsma, Heeg, Hilverda, Terpstra, Wynia, Westra, Osinga, Schaafsma, Palsma en Rispens.


Screenshot van website

Familytree Jones/Wilson - www.genealogieonline.nl/familytree-jones-wilson

Een publicatie door Richard Jones met gegevens over oa. de families Jones, Boyd, Cherrett, Spencer, Pope, Wilson, Priest, Meikle en Meikle.


Screenshot van website

Genealogie bekende personen uit Friesland, Douwe Egberts - genealogie-van-gelderen.nl/index.php?ctype=gedcom&ged=douweegberts.ged ... - via Internet Archive

Genealogisch overzicht van de familie de Jong die in 1753 het bekende "De Witte Os" openden en waaruit later het koffiemerk is ontstaan


Screenshot van website

Genealogie De Jaeger, Slijkhuis, Bouwmeester en De Krom - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jaeger

Een genealogische publicatie door M. de Jaeger met gegevens over onder andere de families Van Leeuwen, De Jaegher, Van den Berg, Van der Linden, Ligtvoet, Jans, Schouten, Smit en Van der Walle.


Screenshot van website

Genealogie De Jager - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jager

Een publicatie door H. de Jager met gegevens over oa. de families Miedema, Hoekstra, Jans, De Boer, Zijlstra, De Roos, De Vries, Pieters, Jacobs en Visser.


Screenshot van website

Genealogie de Jager - www.huiberts.info

Via huiberts.info wordt informatie gegeven over het onderzoek naar de voorouders van Klasina de Jager (* 26-05-1918 ? 10-12-1989).


Screenshot van website

Genealogie De Jager en Zaagemans - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jager-en-zaagemans

Een publicatie door Henk de Jager met gegevens over oa. de families Miedema, Hoekstra, Westra, De Boer, De Jong, De Vries, Dijkstra, Wynia, Jans en Zijlstra.


Screenshot van website

Genealogie De Jong - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jong

Een publicatie door S. de Jong met gegevens over oa. de families Lageveen, Brinksma, Veenstra, De Jong, De Vries, Akkerman, Koopmans, Van der Duin, Eppinga en Faber.


Screenshot van website

Genealogie De Jong - www.abenneker.nl

Genealogie van de familie De Jong.


Screenshot van website

Genealogie De Jong - www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-de-jong

Een publicatie door Jaap Haring met gegevens over oa. de families Baars, Van Driel, Nap, Van der Waal, Kruithof, Kuylman, Wildeman, Ligthart, Roobol en Kuijlman.


Screenshot van website