stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 41 - 50 van 376:

www.genealogieonline.nl/kwartierstaten-de-jong

Genealogie De Jong

Een publicatie door Jaap Haring met gegevens over oa. de families Baars, Van Driel, Nap, Van der Waal, Kruithof, Kuylman, Wildeman, Ligthart, Roobol en Kuijlman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-john-de-jong

Genealogie De Jong

Een genealogische publicatie door John de Jong met gegevens over onder andere de families De Jong, Veltman, Veldman, De Rijk, Schonewille, Van Eijk Menkman, Pinteac, Oelen en Bosman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-de-jong

Genealogie De Jong

Een genealogische publicatie door Ruurd de Jong met gegevens over onder andere de families Van der Bij, Elzinga, Romkema, Kooistra, De jong, Spoor, De Jong, Terluin en Tjeerdsma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jong-devroe

Genealogie De Jong Devroe

Een publicatie door A. de Jong met gegevens over oa. de families Sommeryn, De Jong, Hanssens, Devroe, Van der Beken, Baudoux, Verhasselt, Verpeut, Dewit en Scheepmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jong-en-de-vos

Genealogie de Jong en de Vos

Een genealogische publicatie door Elly de Jong met gegevens over onder andere de families Bareman, Middendorp, Van de Laar, Meinema, Sonneveld, Tamminga, Egeter, De Jong en Van de Laer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jonge

Genealogie De Jonge

Een publicatie door J.J.F. de Jonge met gegevens over oa. de families De Jonge, Bok, Groen, Van Wijk, Werkman, Kuiper en Spelde.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-digmannus-joannis

Genealogie Digmannus Joannis

Een publicatie door P. van Oorschot met gegevens over oa. de families Van Oorschot, Verveer, Sint Maartensdijk, Van Overschot, Van Die, Van Oirschot, De Haan, Rijsdijk, De Zeeuw en Buitenhuis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-hogelandster-familie-de-jonge

Genealogie Hogelandster familie De Jonge

Een genealogische publicatie door DE JONGE met gegevens over onder andere de families De Jonge, Dijkema, Harms, Stallaert, Doornbos, Hoijkes, Smit, Oudman en Huisman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jaasma

Genealogie Jaasma

Een publicatie door S.S. Jaasma met gegevens over oa. de families Koldenhof, Jaasma, Blankespoor, Buitenhuis, Singer, Jansen, Voges, Zoethout, Coldenhof/Koldenhof en Van Veldhuizen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jabaaij-jabaey

Genealogie Jabaaij / Jabaey

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Jabaaij, Monster, De Heer, Den Boer, Smitshoek, Tuk, De Hoog, Belder, Jabaij en Sint Nicolaas.


Screenshot van website