stamboomgids

Familienamen » J

Websites 41 - 50 van 317:

Genealogie De Jonge (Zuid-Beveland, Zeeland) - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jonge-zuid-beveland-zeeland

Een genealogische publicatie door Johan de Jonge met gegevens over onder andere de families De Jonge, Van Luijk, Lobbezoo, Van Rome, Kok, De Koning, Nagelkerke, Van Frankrijk en Van Saxen.

Screenshot van website

Genealogie Digmannus Joannis - www.genealogieonline.nl/genealogie-digmannus-joannis

Een publicatie door P. van Oorschot met gegevens over oa. de families Van Oorschot, Verveer, Sint Maartensdijk, Van Overschot, Van Die, Van Oirschot, De Haan, Rijsdijk, De Zeeuw en Buitenhuis.

Screenshot van website

Genealogie familie John - www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-john

Een publicatie door R.P. John met gegevens over oa. de families John, Van der Genugten, Amesz, Amesz(w), Modder, Nieman, Kurz, Bakker, Van der Heyden en Loehner.

Screenshot van website

Genealogie Jaasma - www.genealogieonline.nl/genealogie-jaasma

Een publicatie door S.S. Jaasma met gegevens over oa. de families Koldenhof, Jaasma, Blankespoor, Buitenhuis, Singer, Jansen, Voges, Zoethout, Coldenhof/Koldenhof en Van Veldhuizen.

Screenshot van website

Genealogie Jabaaij / Jabaey - www.genealogieonline.nl/genealogie-jabaaij-jabaey

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Jabaaij, Monster, De Heer, Den Boer, Smitshoek, Tuk, De Hoog, Belder, Jabaij en Sint Nicolaas.

Screenshot van website

Genealogie Jacobs - www.genealogieonline.nl/genealogie-jacobs

Een publicatie door K. Chr. Uittien met gegevens over oa. de families Jacobs, Bouwens, Smeets, Schoenmakers, Frissen, Schouteten, Gemmeke, Ehrens, Barbier en Steijns.

Screenshot van website

Genealogie Jacobs uit Ulestraten/Meerssen - www.genealogieonline.nl/jacobs-genealogie

Een publicatie door K.Chr.Uittien met gegevens over oa. de families Jacobs, Bouwens, Frissen, Gemmeke, Claessen, Smeets, Schoenmakers, Barbier, Schouteten en Ehrens.

Screenshot van website

Genealogie Jaegers-Spring - www.genealogieonline.nl/genealogie-jaegers-spring

Een publicatie door Jos Jaegers met gegevens over oa. de families Jaegers, Janssen, Christiaans, Jegers, J├Ągers, Houben, Gielen, Paes, Arets en Andrieu.

Screenshot van website

Genealogie Jager - www.genealogieonline.nl/genealogie-jager

Een publicatie door Irene Jager met gegevens over oa. de families Jans, Huninga, Harms, Hindriks, Pieters, Meijer, Slijm, Geerts, Baas en Haijes.

Screenshot van website

Genealogie Jager - www.genealogieonline.nl/jager-genealogie

Een publicatie door Harry Jager met gegevens over oa. de families Jager, Vos, Schonewille, Moes, Baron, Wever, Luichjenbroer, Luchjenbroers en Luchjenbroers.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws