stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 41 - 50 van 354:

www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-de-jong

Genealogie De Jong

Een genealogische publicatie door Ruurd de Jong met gegevens over onder andere de families Van der Bij, Elzinga, Romkema, Kooistra, De jong, Spoor, De Jong, Terluin en Tjeerdsma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jong-devroe

Genealogie De Jong Devroe

Een publicatie door A. de Jong met gegevens over oa. de families Sommeryn, De Jong, Hanssens, Devroe, Van der Beken, Baudoux, Verhasselt, Verpeut, Dewit en Scheepmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jong-en-de-vos

Genealogie de Jong en de Vos

Een genealogische publicatie door Elly de Jong met gegevens over onder andere de families Bareman, Middendorp, Van de Laar, Meinema, Sonneveld, Tamminga, Egeter, De Jong en Van de Laer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-jonge

Genealogie De Jonge

Een publicatie door J.J.F. de Jonge met gegevens over oa. de families De Jonge, Bok, Groen, Van Wijk, Werkman, Kuiper en Spelde.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-digmannus-joannis

Genealogie Digmannus Joannis

Een publicatie door P. van Oorschot met gegevens over oa. de families Van Oorschot, Verveer, Sint Maartensdijk, Van Overschot, Van Die, Van Oirschot, De Haan, Rijsdijk, De Zeeuw en Buitenhuis.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jaasma

Genealogie Jaasma

Een publicatie door S.S. Jaasma met gegevens over oa. de families Koldenhof, Jaasma, Blankespoor, Buitenhuis, Singer, Jansen, Voges, Zoethout, Coldenhof/Koldenhof en Van Veldhuizen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jabaaij-jabaey

Genealogie Jabaaij / Jabaey

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Jabaaij, Monster, De Heer, Den Boer, Smitshoek, Tuk, De Hoog, Belder, Jabaij en Sint Nicolaas.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jacobs

Genealogie Jacobs

Een publicatie door K. Chr. Uittien met gegevens over oa. de families Jacobs, Bouwens, Smeets, Schoenmakers, Frissen, Schouteten, Gemmeke, Ehrens, Barbier en Steijns.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jacobs-genealogie

Genealogie Jacobs uit Ulestraten/Meerssen

Een publicatie door K.Chr.Uittien met gegevens over oa. de families Jacobs, Bouwens, Frissen, Gemmeke, Claessen, Smeets, Schoenmakers, Barbier, Schouteten en Ehrens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jaegers-spring

Genealogie Jaegers-Spring

Een publicatie door Jos Jaegers met gegevens over oa. de families Jaegers, Janssen, Christiaans, Jegers, Jägers, Houben, Gielen, Paes, Arets en Andrieu.


Screenshot van website