stamboomgids

Familienamen » J

Websites 61 - 70 van 345:

Genealogie Janssen - www.genealogieonline.nl/genealogie-janssen

Een publicatie door P.C. Janssen met gegevens over oa. de families Janssen, Lafargue, Hesse, Jans, Den Hartog, Houtingh, Helmig, Broekman, Schooneveldt en Schouten.


Screenshot van website

Genealogie Janssen (Betuwe) - www.genealogieonline.nl/genealogie-janssen-betuwe

Een publicatie door J. D. Jager met gegevens over oa. de families Janssen, Jansen, De Wit, De Vries, Van Trigt, Van Haaften, De Keijzer, Van Lienden, Van der Ster en Kosters.


Screenshot van website

Genealogie Jaspers - www.genealogieonline.nl/genealogie-jaspers

Een genealogische publicatie door Ria Visser met gegevens over onder andere de families Jaspers, Van Beuzekom, Visser, Cuppens, Van der Steen, De Does, Ton, Dijkman en Streefland.


Screenshot van website

Genealogie Jelierse / Legierse / Gelierse - www.genealogieonline.nl/genealogie-jelierse

Een genealogische publicatie door Annemiek Jelierse met gegevens over onder andere de families Jelierse, Geliers, Van Nuland, Prins, Hemmes, Kortekaas, De Goede, Springveld en De Hoog.


Screenshot van website

Genealogie Jenné - www.genealogieonline.nl/genealogie-jenne

Een publicatie door Francine Jenné met gegevens over oa. de families Verheyen, Jenné, Franck, Van Tilborgh, Lehembre, Vermeersch, Keustermans, Van Praet, Mannarts en Quétaut.


Screenshot van website

Genealogie Joachims - www.genealogieonline.nl/genealogie-joachims

Een publicatie door Willy Joachims met gegevens over oa. de families Mulders, Joachims, Bloemen, Langenaken, De Bie, Martens, Brebels, Driesen, Hermans en Nevelsteen.


Screenshot van website

Genealogie Jongejan - www.genealogieonline.nl/genealogie-jongejan

Een publicatie door Dirk Jongejan met gegevens over oa. de families Kroes, Brouwer, Tamsma, Jongjan, Croes, Smit, Broertjes, Van Ommen, De Vries en Jongejan.


Screenshot van website

Genealogie Jongejan - www.genealogieonline.nl/jongejan-genealogie

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Jongejan, Noordermeer, Langbroek, Van Gelder, Hoogvliet, Vermeulen, Van Eck, Van den Nieuwendijk, Schoonejongen en Van den Doel.


Screenshot van website

Genealogie Jongeneelen - www.genealogieonline.nl/genealogie-jongeneelen

Een genealogische publicatie door Stephanie Chrispijn met gegevens over onder andere de families Suijkerbuijk, Boot, Dam, Jongeneelen, Snijders, Roelen, Van Geel, Van Gastel en Looijen.


Screenshot van website

Genealogie Jongepier - www.genealogieonline.nl/genealogie-jongepier

Een publicatie door Gerrit Jongepier met gegevens over oa. de families Jongepier, Vader, Wisse, Christiaanse, Cornelisse, De Keijzer, Reijnierse, Van Ham, Janse en Van den Broek.


Screenshot van website