stamboomgids

Familienamen » J

Websites 61 - 70 van 317:

Genealogie Jelierse / Legierse / Gelierse - www.genealogieonline.nl/genealogie-jelierse

Een genealogische publicatie door Annemiek Jelierse met gegevens over onder andere de families Jelierse, Geliers, Van Nuland, Prins, Hemmes, Kortekaas, De Goede, Springveld en De Hoog.

Screenshot van website

Genealogie Jenné - www.genealogieonline.nl/genealogie-jenne

Een publicatie door Francine Jenné met gegevens over oa. de families Verheyen, Jenné, Franck, Van Tilborgh, Lehembre, Vermeersch, Keustermans, Van Praet, Mannarts en Quétaut.

Screenshot van website

Genealogie Joachims - www.genealogieonline.nl/genealogie-joachims

Een publicatie door Willy Joachims met gegevens over oa. de families Mulders, Joachims, Bloemen, Langenaken, De Bie, Martens, Brebels, Driesen, Hermans en Nevelsteen.

Screenshot van website

Genealogie Jongejan - www.genealogieonline.nl/genealogie-jongejan

Een publicatie door Dirk Jongejan met gegevens over oa. de families Kroes, Brouwer, Tamsma, Jongjan, Croes, Smit, Broertjes, Van Ommen, De Vries en Jongejan.

Screenshot van website

Genealogie Jongejan - www.genealogieonline.nl/jongejan-genealogie

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Jongejan, Noordermeer, Langbroek, Van Gelder, Hoogvliet, Vermeulen, Van Eck, Van den Nieuwendijk, Schoonejongen en Van den Doel.

Screenshot van website

Genealogie Jongepier - www.genealogieonline.nl/genealogie-jongepier

Een publicatie door Gerrit Jongepier met gegevens over oa. de families Jongepier, Vader, Wisse, Christiaanse, Cornelisse, De Keijzer, Reijnierse, Van Ham, Janse en Van den Broek.

Screenshot van website

Genealogie Jongman - www.genealogieonline.nl/genealogie-jongman

Een publicatie door Johan Jongman met gegevens over oa. de families Jongman, Menger, Van Weert, Visscher, Kooij, Bijker, De Vries, Vis en Vis.

Screenshot van website

Genealogie Jonk-Richter - www.genealogieonline.nl/genealogie-jonk-richter

Een genealogische publicatie door Vera Jenniskens-Beulen met gegevens over onder andere de families De Negro, Orta, Moors, Mintjens, Vos, Van den Bosch, Jonk, Seegers en Smeets.

Screenshot van website

Genealogie Jonkman - www.genealogieonline.nl/genealogie-jonkman

Een publicatie door W.H. Jonkman met gegevens over oa. de families Jonkman, De Buijzer, Jonghman, Patijn, Drop(Pert), Bergwerff, Jongman, Jonghman (Jongman), Bergwerf en Harrelaar.

Screenshot van website

Genealogie Joon - www.joon.nl

Screenshot van websiteGenealogie nieuws