stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » J

Websites 71 - 80 van 403:

www.genealogieonline.nl/genealogie-janssen

Genealogie Janssen

Een publicatie door P.C. Janssen met gegevens over oa. de families Janssen, Lafargue, Hesse, Jans, Den Hartog, Houtingh, Helmig, Broekman, Schooneveldt en Schouten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-janssen-peters

Genealogie Janssen - Peters

Een genealogische publicatie door Silvana met gegevens over onder andere de families Niet publiceren, Van Leent, Peters, Janssen, Van Kuik, Geutjes, Bleumer, Mulders en Van Munster.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-janssen-de-groot

Genealogie Janssen-de Groot

Een genealogische publicatie door Yvonne Janssen met gegevens over onder andere de families De Groot, Pronk, Taal, De Brabander, Spaans, Knoester, Smeele, Vrolijk en Van Der Zwan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jelierse

Genealogie Jelierse / Legierse / Gelierse

Een genealogische publicatie door Annemiek Jelierse met gegevens over onder andere de families Jelierse, Geliers, Van Nuland, Prins, Hemmes, Kortekaas, De Goede, Springveld en De Hoog.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jenne

Genealogie Jenné

Een publicatie door Francine Jenné met gegevens over oa. de families Verheyen, Jenné, Franck, Van Tilborgh, Lehembre, Vermeersch, Keustermans, Van Praet, Mannarts en Quétaut.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-joachims

Genealogie Joachims

Een publicatie door Willy Joachims met gegevens over oa. de families Mulders, Joachims, Bloemen, Langenaken, De Bie, Martens, Brebels, Driesen, Hermans en Nevelsteen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jobse-bon-tijdeman-en-wallert

Genealogie Jobse, Bon, Tijdeman en Wallert

Een genealogische publicatie door Anita Tijdeman - Jobse met gegevens over onder andere de families Jobse, Roelse, Tijdeman, Bon, Wallert, Theune, Noltes, Limper en Van Doorn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jongejan

Genealogie Jongejan

Een publicatie door Dirk Jongejan met gegevens over oa. de families Kroes, Brouwer, Tamsma, Jongjan, Croes, Smit, Broertjes, Van Ommen, De Vries en Jongejan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/jongejan-genealogie

Genealogie Jongejan

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Jongejan, Noordermeer, Langbroek, Van Gelder, Hoogvliet, Vermeulen, Van Eck, Van den Nieuwendijk, Schoonejongen en Van den Doel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-jongeneelen

Genealogie Jongeneelen

Een genealogische publicatie door Stephanie Chrispijn met gegevens over onder andere de families Suijkerbuijk, Boot, Dam, Jongeneelen, Snijders, Roelen, Van Geel, Van Gastel en Looijen.


Screenshot van website