stamboomgids

Familienamen » K

Websites 391 - 400 van 1062:

Kwartierstaat Keemink - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-keemink

Een publicatie door Ien Bischof met gegevens over oa. de families Keemink, Kemink, Bregman, Commandeur, Sonnevelt, Mallee, Mol, Borst, Schoonenberg en Egmond.


Screenshot van website

Kwartierstaat Kemp - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kemp

Een publicatie door H.C. Kemp met gegevens over oa. de families Kemp, Heijdra, Van Leeuwen, Van Zijl, Van Zoest, De Vos, Baars, De Jong en De Jong.


Screenshot van website

kwartierstaat Keulen - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-keulen

Een publicatie door Paul Keulen met gegevens over oa. de families (K)ceulen, Passau, Courtens, Eerens, Klinckenberg, Lemmens, Mengels, Jaspers, Meertens en Hamers.


Screenshot van website

Kwartierstaat Kimkes - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kimkes

Een publicatie door Henk Kimkes met gegevens over oa. de families Hilbrink, Berg van Den, Boer Den, Blom, De, Kimkes, Lammers, Wever, Mouthaan en Mouthaan.


Screenshot van website

Kwartierstaat Kleijwegt - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kleijwegt

Een genealogische publicatie door Albert Allema met gegevens over onder andere de families Kleijwegt, 't Hart, Boers, Van Dijk, Van der Kooij, De Bruin, Visser, Van Oosten en Oosterlee.


Screenshot van website

Kwartierstaat Knol - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-knol

Een publicatie door Ada Knol met gegevens over oa. de families Knol, Carmiggelt, Knol (Knolleboer), Koning, Van der Kerk, Moed, Radstake, Bijvank, Krans en Wullink.


Screenshot van website

Kwartierstaat Kok - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kok

Een publicatie door Wouter Kok met gegevens over oa. de families Jans, De Beyer Van Boppard, Pieters, Van Galama, Van Horne, Van der Tulp, Slegtenhorst, De Gunst, Wiglama en Van Grieken.


Screenshot van website

Kwartierstaat Kooij-Visser - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kooij-visser

Een genealogische publicatie door Verdonk-Kooij met gegevens over onder andere de families Kooij, Klare, Heijnis, Vleerlaag, Verdonk, Schermer, Groot, Wardenaar en Visser.


Screenshot van website

Kwartierstaat Kooijman - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-kooijman

Een publicatie door J. Middelkoop met gegevens over oa. de families Verheij, De Man, De Weijman, Kooiman, Kool, Hoogendoorn, Lakerveld, Bikker en Kooijman.


Screenshot van website

Kwartierstaat Korver - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-korver

Een publicatie door S. Korver met gegevens over oa. de families Breij, Korver, De Jong, Raaijen, Veldman, Van Ewijk, Jans, Van Dijk, Hendriks en Heijink.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws