stamboomgids

Familienamen » K

Websites 61 - 70 van 1005:

Geboorten Krimpen aan den IJssel - www.genealogieonline.nl/geboorten-krimpen-aan-den-ijssel

Een publicatie door Henk van der Voorden met gegevens over oa. de families Van der Voorden, Visser, Twigt, Stout, Stolk, De Jong, Broere, Heijkoop, Hogendijk en Schouten.


Screenshot van website

Gegevens uit het archief van H.R. Koobs de Hartog gedigitaliseerd. - archief.koobsdehartog.nl

De basis voor dit genealogisch archief is gelegd door mijn vader HENDRIK REINIER KOOBS DE HARTOG in de periode van 1925 tot 1985 en tijdens hun huwelijk bijgestaan door zijn echtgenote JACOBA EVERDINA HULSBERGEN HENNING. Bent u familielid, kent u familie


Screenshot van website

Gegevensverzameling Kraal - www.genealogieonline.nl/gegevensverzameling-kraal

Een publicatie door Bart Kraal met gegevens over oa. de families Kraal, Krale, Heskes, Niezen, Meijer, Van Dalen, Visser, Van Wijngaarden, Krael en Crael.


Screenshot van website

Genealogie "Krul" - www.vankruijl.com/page6.php

Betreft een spin-off van de 400 jaar van Kruijl


Screenshot van website

Genealogie (van den) Kieboom - www.vanbr8.nl/kieboom/index.htm

Genealogie familie (van den) Kieboom in Nederland en Belgie


Screenshot van website

Genealogie Baert Cornelis Kalshoven - www.genealogieonline.nl/genealogie-baert-cornelis-kalshoven

Een publicatie door P. Kalshoven met gegevens over oa. de families Kalshoven, Kroes, Van Bergen, Vosteen, Broer, Van Eijk, Den Hartog, Rodenburg, Van Ingen en De Kort.


Screenshot van website

Genealogie De Kanter - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kanter

Een publicatie door C.N. Cardinaal met gegevens over oa. de families De Kanter, Elenbaas, Mees, Tielenius Kruythoff, De Laat de Kanter, Rutgers van Der Loeff, Van de Poll, Van Berlekom, Van Geuns en Crommelin.


Screenshot van website

Genealogie De Kleuver, van Renes, Lunding, Dorland - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kleuver-van-renes-lunding-dorlan ...

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families De Kleuver, Van Holland, Van Rennese, Lunding, Van Ravenswaaij, Van Esseveld, Dorland, Sukkel en Van Santen.


Screenshot van website

Genealogie De Koning - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-koning

Een publicatie door Nico de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kaptein, Capiteijn, Van den Elzen, Van Noort, Verduijn, Vieveen, Capiteijn( Block), Kleijwegt en De Koning(K).


Screenshot van website

Genealogie De Koning - familie-de-koning.nl/genealogie

Stamboom familie De Koning.Deze site is tot stand gekomen op basis van onderzoek uitgevoerd door Willemien en Theo(?) de Rond-de Koning en Joan de Koning. Webmaster is Henk de Koning.Het betreft een tak van de familie De koning, die voornamelijk heeft gewoond in Aalsmeer Amstelveen , Roelofarendsveen en Leimuiden.Uitgangspunt is Cornelis de Koning, geboren 25-05-1863 in Nieuwer Amstel. De oudst bekende voorvader is Jan Jansz. de Cooning, geboren vóór 1670 en getrouwd met Marritje Jans Klien.Verd


Screenshot van websiteGenealogie nieuws