stamboomgids

Familienamen » K

Websites 71 - 80 van 1069:

Genealogie De Kleuver, van Renes, Lunding, Dorland - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kleuver-van-renes-lunding-dorlan ...

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families De Kleuver, Van Holland, Van Rennese, Lunding, Van Ravenswaaij, Van Esseveld, Dorland, Sukkel en Van Santen.


Screenshot van website

Genealogie De Koning - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-koning

Een publicatie door Nico de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kaptein, Capiteijn, Van den Elzen, Van Noort, Verduijn, Vieveen, Capiteijn( Block), Kleijwegt en De Koning(K).


Screenshot van website

Genealogie De Koning - familie-de-koning.nl/genealogie

Stamboom familie De Koning.Deze site is tot stand gekomen op basis van onderzoek uitgevoerd door Willemien en Theo(?) de Rond-de Koning en Joan de Koning. Webmaster is Henk de Koning.Het betreft een tak van de familie De koning, die voornamelijk heeft gewoond in Aalsmeer Amstelveen , Roelofarendsveen en Leimuiden.Uitgangspunt is Cornelis de Koning, geboren 25-05-1863 in Nieuwer Amstel. De oudst bekende voorvader is Jan Jansz. de Cooning, geboren vóór 1670 en getrouwd met Marritje Jans Klien.Verd


Screenshot van website

Genealogie De Koning - Zwierink - Roerink - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-koning-zwierink-roerink

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families Roerink, Zwierink, De Koning, Scholten, De Koninck, Hesselink, Smelt, Olink en Wargerink.


Screenshot van website

Genealogie De Kooker - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kooker

Een publicatie door Joop van der Woerd met gegevens over oa. de families De Kooker, De Koker, Onos, Verduijn, De Koocker, De Koocker Of Koker, Van de Velde, Van Rijssel, Robijn en Schalk.


Screenshot van website

Généalogie de Kriek - www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kriek

A genealogical publication by Jacques de Kriek with information about, among others, the families Kriek, Krik, Wit, Ottevanger, Kreek, Man, Versluis, Tromp and Leeuwen.


Screenshot van website

Genealogie familie Kamhoot Soesterberg - www.kamhoot.nl

genealogisch onderzoek , terug in de tijd tot ca. 1575


Screenshot van website

Genealogie familie Kies - www.genealogieonline.nl/genealogie-familie-kies

Een genealogische publicatie door René Kies met gegevens over onder andere de families Stoffels, Kies, Schulpen, Damen, Bakker, Vogels, Meuffels, Van Dinten en Van der Wal.


Screenshot van website

Genealogie familie Klören - www.familiekloren.nl

Onderzoek naar de familie Klören in Nederland en Duitsland.


Screenshot van website

Genealogie familie Kugel - members.home.nl/kugeltjes

genealogie familie kugel oosting oostland en bos


Screenshot van website