stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 71 - 80 van 1100:

www.genealogieonline.nl/gegevensverzameling-kraal

Gegevensverzameling Kraal

Een publicatie door Bart Kraal met gegevens over oa. de families Kraal, Krale, Heskes, Niezen, Meijer, Van Dalen, Visser, Van Wijngaarden, Krael en Crael.


Screenshot van website

www.vanbr8.nl/kieboom/index.htm

Genealogie (van den) Kieboom

Genealogie familie (van den) Kieboom in Nederland en Belgie


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-baert-cornelis-kalshoven

Genealogie Baert Cornelis Kalshoven

Een publicatie door P. Kalshoven met gegevens over oa. de families Kalshoven, Kroes, Van Bergen, Vosteen, Broer, Van Eijk, Den Hartog, Rodenburg, Van Ingen en De Kort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kanter

Genealogie De Kanter

Een publicatie door C.N. Cardinaal met gegevens over oa. de families De Kanter, Elenbaas, Mees, Tielenius Kruythoff, De Laat de Kanter, Rutgers van Der Loeff, Van de Poll, Van Berlekom, Van Geuns en Crommelin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kleer

Genealogie De Kleer

Een genealogische publicatie door H. de Kleer met gegevens over onder andere de families De Kleer, Baart, Griffioen, Reurink, Van Leeuwen, Wijnobel, De Kler, Versloot en De Bie.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-klerk-smitt-genealogie

Genealogie De Klerk - Smitt

Een genealogische publicatie door P. van Mansfeld met gegevens over onder andere de families Baak, De Klerk, Nusink, Van Barneveld, Sanderson, Smitt, Steenbergh, Sillevis Smitt en Van Harlingen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-kleuver-van-renes-lunding-dorlan ...

Genealogie De Kleuver, van Renes, Lunding, Dorland

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families De Kleuver, Van Holland, Van Rennese, Lunding, Van Ravenswaaij, Van Esseveld, Dorland, Sukkel en Van Santen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-koning

Genealogie De Koning

Een publicatie door Nico de Koning met gegevens over oa. de families De Koning, Kaptein, Capiteijn, Van den Elzen, Van Noort, Verduijn, Vieveen, Capiteijn( Block), Kleijwegt en De Koning(K).


Screenshot van website

familie-de-koning.nl/genealogie

Genealogie De Koning

Stamboom familie De Koning.Deze site is tot stand gekomen op basis van onderzoek uitgevoerd door Willemien en Theo(?) de Rond-de Koning en Joan de Koning. Webmaster is Henk de Koning.Het betreft een tak van de familie De koning, die voornamelijk heeft gewoond in Aalsmeer Amstelveen , Roelofarendsveen en Leimuiden.Uitgangspunt is Cornelis de Koning, geboren 25-05-1863 in Nieuwer Amstel. De oudst bekende voorvader is Jan Jansz. de Cooning, geboren vóór 1670 en getrouwd met Marritje Jans Klien.Verd


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-de-koning-zwierink-roerink

Genealogie De Koning - Zwierink - Roerink

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families Roerink, Zwierink, De Koning, Scholten, De Koninck, Hesselink, Smelt, Olink en Wargerink.


Screenshot van website