stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 91 - 100 van 1107:

familie.kaas.nl

Genealogie Kaas

De families Kaas, Kostelijk, Strijbis, Bak, Kommer en Huibers en verder fam v.d. Meulen. Ook al veel kadastergegevens beschikbaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kaas

Genealogie Kaas

Een publicatie door Dick Kaas met gegevens over oa. de families Kostelijk, Wagenaar, Strijbis, Bak, Slot, Balder, De Boer, Kaas, Blom en Dekker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kalis-calis

Genealogie Kalis / Calis

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Kalis, Van Valen, De Bruijn, Van der Wiel, In 't Veld, Visser, Guijs, Van Es en Van Es.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kamer

Genealogie Kamer

Een publicatie door S. Kamer met gegevens over oa. de families Kamer, Kok, Kruk, Bullooper, Noordijk, Quak, Gijsberts, De Jong, Berendsen Alderkamp en Boontjes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kamerling

Genealogie Kamerling

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Kamerling, Melissant, Kalle, Zegers, Tiggelman, Appel, Karels, Munters, Van Heemst en Van der Tulp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kamhoot

Genealogie Kamhoot

Een genealogische publicatie door Kees Kamhoot met gegevens over onder andere de families Kamhoot, Kamhout, De Jonge, Camhoot, Van Elk, Lindhout, Stoutjesdijk, Rahier en Van Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kamminga-noord-groningen

Genealogie Kamminga - Noord Groningen

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families Kamminga, Kampen, Kuipers, Willemsen, Smit, Maring, Heikema, Oosterhuis en Kruisenga.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kant

Genealogie Kant

Een publicatie door J.C. Kant met gegevens over oa. de families Niet Publiceren, Houter, Kant, Van den Bulck, Neefkes, Hopman, Brak, Davidson, Du Puij en Nottelman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-kanters

Genealogie Kanters

Een publicatie door Jan-Willem Kanters met gegevens over oa. de families Van der Zijden, Franken, Havik, Van der Sijde, Lelieveld, Kanters, Loos, Starrenburg en Starrenburg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-karreman-seliers-briel-en-laarhoven ...

Genealogie Karreman,Seliers,Briel en Laarhoven

Een genealogische publicatie door Amanda Brandi van Beek met gegevens over onder andere de families Karreman, De Neef, Meesters, Duijvelshoff, Kools, Briel, Van den Boom, De Gast en Hilkemeijer.


Screenshot van website