stamboomgids

Familienamen » L

Websites 121 - 130 van 696:

Genealogie Van de Laar-Druijff - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-de-laar-druijff

Een publicatie door Michel van de Laar met gegevens over oa. de families Van de Laar, Druijff, Coeck, Schotema, Kruijenaar, Bakker, Holstege, Scheepers, Schetsberg en Verheijden.


Screenshot van website

Genealogie van de naamgenoten Laurentii: Lauwens, Lauwers, Laurens, Lauwereyns, Laureys, Laurin,... - laurentii.be/index2.htm

Genealogie van de naamgenoten Laurentii: Lauwens, Lauwers, Laurens, Lauwereyns, Laureys, Laurin,... met aanverwante families Van Praet, Moortgat, Cools, Neutelaers / Neuteleers, Colaers, Vantilt, Van Keer,...


Screenshot van website

Genealogie Van der Laan, Lezer, Neuteboom - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-laan-lezer

Een publicatie door Ruud van der Laan met gegevens over oa. de families Neuteboom, Lezer, Valenttijn, Der Laan Maria, Der Laan Gijsbertus, Der Laan Jan, Maria, Der Laan Hester, Der Laan Margaretha en Der Laan Johanna.


Screenshot van website

Genealogie Van der Lee - www.hvdol.nl/stamboom

Genealogie Van der Lee voornamelijk Oostelijke Langstraat


Screenshot van website

Genealogie Van der Linde / Van der Linden - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-linde-linden

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Heeren, Van der Linden, Brand, In 't Veld, De Bruijn, Molendijk, Van de Merwe, Schouten, Vermeij en Schipper.


Screenshot van website

Genealogie Van der Linden / Van der Linde - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-linden-van-der-linde

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Linden, Van Der, Linde, Van Der, Vriesendorp, Wageningen, Van, Bouvy, Nisten, Van, Dronsberg van Der Linden, Winkel, Van de en Winkel, Van de.


Screenshot van website

Genealogie Van der Linden en aanverwante families - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-linden

Een publicatie door Hans van der Linden met gegevens over oa. de families Van der Linden, Van Wijngaarden, Onink, Elberse, Udo, Berk, De Bouter, Ter Beek, Van Leeuwen en Sontrop.


Screenshot van website

Genealogie van familie Leek - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-familie-leek

Een genealogische publicatie door joop leek met gegevens over onder andere de families Leek, Maas, Reichenfeld, Pronk, Boelkens, Roubos, Bok, Wijte en Monteiro.


Screenshot van website

Genealogie Van Leen uit Dordrecht - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-leen

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Leen, Stoel, De Bruin, Kleton, Rietveld, Galmeijer, Van Heeren, Knoppers, Van Leent en Scheepbouwer.


Screenshot van website

Genealogie Van Leeuwen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-leeuwen

Een publicatie door Peter van Leeuwen met gegevens over oa. de families Van Leeuwen, De Klijn, Van Engelen, Van Maurik, Daams, De Goeij, Lentjes, Van der Heijden, Van Lith en Pompen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws