stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 201 - 210 van 894:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-mersch

Genealogie Van der Mersch-De Knijff

Een publicatie door W.A. van der Mersch met gegevens over o.a. de families Van der Mersch, De Savornin Lohman, De Knijff, Verschuur, van Heemstra, van der Moosel, enz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-meule

Genealogie Van der Meule

Een genealogische publicatie door Diana van Andel met gegevens over onder andere de families Van der Meule, Van Andel, Koole, Wisse, De Nieuwe, Wiering, Passenier, De Visser en Kesteloo.


Screenshot van website

www.vdrmolen.com

Genealogie van der Molen

Deze tak van de familie van der Molen komt voort uit het oosten van de provincie Groningen, waar de familie de laatste eeuwen in Winschoten heeft geleefd en gewoond. Waar de naam "van der Molen" vandaan komt, is tot op heden nog niet achterhaald. Uit de g


Screenshot van website

members.chello.nl/c.vandemortel

Genealogie van een Deurnesche familie "van de Mortel"

Aelbertus Cuperinus cistercijnzermonnik te Mariéndonk bij Heusden heeft in het midden van de zestiende eeuw een fabel geproduceerd over Bossche Schepenen en Poorters genaamd "Coptiten" als zouden zij van adel zijn en afstammen van Karel de Grote.


Screenshot van website

genealogie.genealogie.joosen.org/genealogie/in-der-maur-uit-berneck

Genealogie van een geslacht In der Maur

Genealogie van het geslacht In der Maur in Nederland. Nakomelingen van Paulus Indermaur, afkomstig uit Berneck (St. Gallen, Zwitserland). Spellingsvarianten van de naam van dit geslacht zijn In der Maur, In der Mauer, Indermaur en Indermauer.


Screenshot van website

genealogie.genealogie.joosen.org/genealogie/muller-uit-meudt

Genealogie van een geslacht Muller uit Meudt

Genealogie van een geslacht Muller uit Meudt (Rheinland-Pfalz), Duitsland. Nakomelingen van Caspar Muller en Anna Eulberg. Namen van partners van hun nakomelingen zijn o.a.: Diepmer (Ditmer), Jonglas, Ormeling, Blinkhof, Nossing, Mook, Wustenhoff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-jan-van-meteren

Genealogie van Jan van Meteren

Een genealogische publicatie door Wim de Haart met gegevens over onder andere de families Van Meteren, Van der Kleij, Van den Bos, Wigman, Venendaal, Van der Wiel, Weijerstraet, Lette en Spindel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-mansfeld-zomer

Genealogie van Mansfeld Zomer

Een publicatie door P. van Mansfeld met gegevens over oa. de families Van der Ouderaa, Van Mansfeld, Asselbergs, Zomer, Boere, Vergroesen, Verhoef, De Wit en De Wit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-melzen

Genealogie Van Melzen

Een publicatie door Anton van Melzen met gegevens over oa. de families Koster, Jans, Vos, Boerma, Smit, Hendriks, Mulder, De Vries, Van Melsen en Bakker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-mierlo

Genealogie Van Mierlo

Een publicatie door Hans van Mierlo met gegevens over oa. de families Van Mierlo, Maas, Jansen, Verhoeven, Van de Ven, Van Mierloo, Janssen, Smits, Van Mierle en Van den Heuvel.


Screenshot van website