stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 171 - 180 van 775:

www.menso.se

Genealogie van de familie Menso

De familie Menso is opgespoord tot in de 16 eeuw in Zwolle. Belangrijkste plaatsen Zwolle, Rhenen, Kesteren. Ook veel gegevens over de familie Menzo, die afstamt van de Mensos.


Screenshot van website

www.morra.net/stamboom

Genealogie van de familie Morra (vanaf 1620)

Stamboom van de familie Morra; een West Friesche familie.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-de-merwe

Genealogie Van de Merwe / Van de Merwede

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families HEEREN, van, MERWE, van de, BRAND, ZEEUW, de, VELD, in 't, LINDEN, van der, BRUIJN, de, VERMEIJ en VERMEIJ.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-maas-vermaas

Genealogie Van der Maas / Vermaas

Een genealogische publicatie door Hans Sarelse met gegevens over onder andere de families Van der Maas, Vermaas, Westdijck, Van Drongelen, Vlaskamp, Kramp, Graauw, Kruithof en De Heus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-maat

Genealogie Van der Maat

Een genealogische publicatie door Martien van den Biggelaar met gegevens over onder andere de families Van der Maat, Van den Biggelaar, Van der Schoot, Broeders, Apeldoorn, Oudenaar, Van den Heuvel, Le Coq en Jalink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-meijden

Genealogie Van der Meijden

Een publicatie door Lizette Wassenaar met gegevens over oa. de families Van der Meijden, Van Nunen, Hakkaart, De Vrind, Schelling, Ros, Van de Loo, Van den Bos, Edelman en Van Eijndhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-mersch-genealogie

Genealogie Van der Mersch

Een publicatie door Wilco van der Mersch met gegevens over oa. de families Van der Mersch, Froidure, Vandermersch, Duquesne, Dumortier, Becquart, Parent, Coisne, Lambin en Ghesquière.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-mersch

Genealogie Van der Mersch-De Knijff

Een publicatie door W.A. van der Mersch met gegevens over o.a. de families Van der Mersch, De Savornin Lohman, De Knijff, Verschuur, van Heemstra, van der Moosel, enz.


Screenshot van website

www.vdrmolen.com

Genealogie van der Molen

Deze tak van de familie van der Molen komt voort uit het oosten van de provincie Groningen, waar de familie de laatste eeuwen in Winschoten heeft geleefd en gewoond. Waar de naam "van der Molen" vandaan komt, is tot op heden nog niet achterhaald. Uit de g


Screenshot van website

members.chello.nl/c.vandemortel

Genealogie van een Deurnesche familie "van de Mortel"

Aelbertus Cuperinus cistercijnzermonnik te Mariéndonk bij Heusden heeft in het midden van de zestiende eeuw een fabel geproduceerd over Bossche Schepenen en Poorters genaamd "Coptiten" als zouden zij van adel zijn en afstammen van Karel de Grote.


Screenshot van website