stamboomgids

Familienamen » M

Websites 161 - 170 van 739:

Genealogie Van der Mersch-De Knijff - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-mersch

Een publicatie door W.A. van der Mersch met gegevens over o.a. de families Van der Mersch, De Savornin Lohman, De Knijff, Verschuur, van Heemstra, van der Moosel, enz.


Screenshot van website

Genealogie van der Molen - www.vdrmolen.com

Deze tak van de familie van der Molen komt voort uit het oosten van de provincie Groningen, waar de familie de laatste eeuwen in Winschoten heeft geleefd en gewoond. Waar de naam "van der Molen" vandaan komt, is tot op heden nog niet achterhaald. Uit de g


Screenshot van website

Genealogie van een Deurnesche familie \"van de Mortel\" - members.chello.nl/c.vandemortel

Aelbertus Cuperinus cistercijnzermonnik te MariƩndonk bij Heusden heeft in het midden van de zestiende eeuw een fabel geproduceerd over Bossche Schepenen en Poorters genaamd \\\"Coptiten\\\" als zouden zij van adel zijn en afstammen van Karel de Grote.


Screenshot van website

Genealogie van een geslacht In der Maur - genealogie.genealogie.joosen.org/genealogie/in-der-maur-uit-berneck

Genealogie van het geslacht In der Maur in Nederland. Nakomelingen van Paulus Indermaur, afkomstig uit Berneck (St. Gallen, Zwitserland). Spellingsvarianten van de naam van dit geslacht zijn In der Maur, In der Mauer, Indermaur en Indermauer.


Screenshot van website

Genealogie van een geslacht Muller uit Meudt - genealogie.genealogie.joosen.org/genealogie/muller-uit-meudt

Genealogie van een geslacht Muller uit Meudt (Rheinland-Pfalz), Duitsland. Nakomelingen van Caspar Muller en Anna Eulberg. Namen van partners van hun nakomelingen zijn o.a.: Diepmer (Ditmer), Jonglas, Ormeling, Blinkhof, Nossing, Mook, Wustenhoff.


Screenshot van website

Genealogie van Mansfeld Zomer - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-mansfeld-zomer

Een publicatie door P. van Mansfeld met gegevens over oa. de families Van der Ouderaa, Van Mansfeld, Asselbergs, Zomer, Boere, Vergroesen, Verhoef, De Wit en De Wit.


Screenshot van website

Genealogie Van Melzen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-melzen

Een publicatie door Anton van Melzen met gegevens over oa. de families Koster, Jans, Vos, Boerma, Smit, Hendriks, Mulder, De Vries, Van Melsen en Bakker.


Screenshot van website

Genealogie Van Mierlo - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-mierlo

Een publicatie door Hans van Mierlo met gegevens over oa. de families Van Mierlo, Maas, Jansen, Verhoeven, Van de Ven, Van Mierloo, Janssen, Smits, Van Mierle en Van den Heuvel.


Screenshot van website

Genealogie Van Mourik, Van Scherpenzeel en Voet - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-mourik-van-scherpenzeel-en-voet ...

Een genealogische publicatie door Monique van Mourik - Dingelhoff met gegevens over onder andere de families Van Scherpenzeel, Van Mourik, Voet, Van der Heijden, Van Hal, Van Elst, Vermeulen, Van Schaik en De Kruijf.


Screenshot van website

GENEALOGIE VAN NICO MIDDAG - home.kpn.nl/midda012

Stamboom Middag, Middagh en Middach


Screenshot van websiteGenealogie nieuws