stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 181 - 190 van 896:

www.genealogieonline.nl/genealogie-mulder

Genealogie Mulder

Een publicatie door J. Mulder met gegevens over oa. de families Mulder, Bos, Steenwijk, Doornbosch, Van der Molen, Dijkema, Maarhuis, Wildeman, Jans en Wieringa.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-muller-donker

Genealogie Muller - Donker

Een publicatie door H.J. Bolwijn met gegevens over oa. de families Iwema, Muller, Jans, Pik, Vonck, Jacobs, Van Dijk, Siccama, Stuit en Pieters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-mundorff

Genealogie Mundorff

Een publicatie door M. Mundorff met gegevens over oa. de families Hoste, Deblauwe, Van Coillie, Mundorff, De Baere, Caron, Dugardin, Louage, Beckx en Didden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-muns-goverde

Genealogie Muns-Goverde

Een genealogische publicatie door Willem Johannes Muns met gegevens over onder andere de families Goverde, Van Roosbroeck, Muns, Franken, Dielemans, Munts, Tyst, Roeyen en Govaers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-munter

Genealogie Munter

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Brand, Vermeij, Munter, Van Gink, Van de Merwe, Dubbeldam, De Vogel, Kooij, Van Heeren en Naaktgeboren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-musschaert

Genealogie Musschaert

Een genealogische publicatie door TakTurner met gegevens over onder andere de families Musschaert, Tack, Davidts, Muijsschaert, Vermeulen, Mussart, Jansdr., Musschart en De Clerck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-mantel

Genealogie N.P. Mantel

Een publicatie door Martien Mantel met oorspronkelijk gegevens over de familie Mantel. Ondertussen uitgroeiend naar een stamboom met diverse families in West-Friesland, zoals de families Groot, Bakker, De Vries, Smit, Brouwer, De Boer, Visser en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-reinier-van-meteren

Genealogie Reinier van Meteren

Een genealogische publicatie door Wim de Haart met gegevens over onder andere de families Van Meteren, Van Meeteren, Van Laar, Hanegreef, Bilderbeeck, Doesburg, Lancel, Lion en De Swart.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-rijk-meijer

Genealogie Rijk Meijer

Een publicatie door Clemens Meijer met gegevens over oa. de families Meijer, Rotering, Hendriks, Vermorken, Der Nederlanden, Verkleij, Hesp, Van Rusland, Hoogerwaard en Baars.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-schenkenberg-van-mierop

Genealogie Schenkenberg van Mierop

Een publicatie door Schenkenberg van Mierop met gegevens over oa. de families Van Mierop, Verhaven, Vrijthoff, Nijgh, Graswinckel, Van den Mierop, Van der Muelen, Van der Goes, Van Vredenburch en Coolbrand.


Screenshot van website