stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 191 - 200 van 863:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-maat

Genealogie Van der Maat

Een genealogische publicatie door Martien van den Biggelaar met gegevens over onder andere de families Van der Maat, Van den Biggelaar, Van der Schoot, Broeders, Apeldoorn, Oudenaar, Van den Heuvel, Le Coq en Jalink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-made

Genealogie Van der Made

Een genealogische publicatie door Marco van der Made met gegevens over onder andere de families Van der Made, Van den Kieboom, Kortsmit, Van der Veeken, Wintermans, Verhagen, Van den Brand, Bogaers en Schrauwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-meijden

Genealogie Van der Meijden

Een publicatie door Lizette Wassenaar met gegevens over oa. de families Van der Meijden, Van Nunen, Hakkaart, De Vrind, Schelling, Ros, Van de Loo, Van den Bos, Edelman en Van Eijndhoven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/van-der-mersch-genealogie

Genealogie Van der Mersch

Een publicatie door Wilco van der Mersch met gegevens over oa. de families Van der Mersch, Froidure, Vandermersch, Duquesne, Dumortier, Becquart, Parent, Coisne, Lambin en Ghesquière.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-mersch

Genealogie Van der Mersch-De Knijff

Een publicatie door W.A. van der Mersch met gegevens over o.a. de families Van der Mersch, De Savornin Lohman, De Knijff, Verschuur, van Heemstra, van der Moosel, enz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-meule

Genealogie Van der Meule

Een genealogische publicatie door Diana van Andel met gegevens over onder andere de families Van der Meule, Van Andel, Koole, Wisse, De Nieuwe, Wiering, Passenier, De Visser en Kesteloo.


Screenshot van website

www.vdrmolen.com

Genealogie van der Molen

Deze tak van de familie van der Molen komt voort uit het oosten van de provincie Groningen, waar de familie de laatste eeuwen in Winschoten heeft geleefd en gewoond. Waar de naam "van der Molen" vandaan komt, is tot op heden nog niet achterhaald. Uit de g


Screenshot van website

members.chello.nl/c.vandemortel

Genealogie van een Deurnesche familie "van de Mortel"

Aelbertus Cuperinus cistercijnzermonnik te Mariéndonk bij Heusden heeft in het midden van de zestiende eeuw een fabel geproduceerd over Bossche Schepenen en Poorters genaamd "Coptiten" als zouden zij van adel zijn en afstammen van Karel de Grote.


Screenshot van website

genealogie.genealogie.joosen.org/genealogie/in-der-maur-uit-berneck

Genealogie van een geslacht In der Maur

Genealogie van het geslacht In der Maur in Nederland. Nakomelingen van Paulus Indermaur, afkomstig uit Berneck (St. Gallen, Zwitserland). Spellingsvarianten van de naam van dit geslacht zijn In der Maur, In der Mauer, Indermaur en Indermauer.


Screenshot van website

genealogie.genealogie.joosen.org/genealogie/muller-uit-meudt

Genealogie van een geslacht Muller uit Meudt

Genealogie van een geslacht Muller uit Meudt (Rheinland-Pfalz), Duitsland. Nakomelingen van Caspar Muller en Anna Eulberg. Namen van partners van hun nakomelingen zijn o.a.: Diepmer (Ditmer), Jonglas, Ormeling, Blinkhof, Nossing, Mook, Wustenhoff.


Screenshot van website