stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 541 - 550 van 882:

www.genealogieonline.nl/stamboom-masmeijer

Stamboom Masmeijer

Een genealogische publicatie door Karin Masmeijer met gegevens over onder andere de families Masmeijer, Heukelom, Schoen, De Boer, Vink, Pels, Massee, Best en Timmer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-massee

Stamboom Massee

Een genealogische publicatie door Karin Masmeijer met gegevens over onder andere de families Massee, Lamberts, Marsman, Meijer, Masmeijer, Willemse, Smit, Broedelet en Best.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-masselink

Stamboom Masselink

Een publicatie door Dirk Masselink met gegevens over oa. de families Masselink, Aalderink, Eenink, Hartemink, Vinkenborg, Jansen, Broshuis, Heusinkveld, Schneider en Bulten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-massink

Stamboom Massink

Een genealogische publicatie door Dirk Massink met gegevens over onder andere de families Massink, Levinga, De Wilde, Teuben, Postma, Oldenburg, Kool, Kruizinga en Morsing.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mastenbroek

Stamboom Mastenbroek

Een publicatie door Arie Mastenbroek met gegevens over oa. de families Mastenbroek, Van Meeteren, Van de Weteringh, Van der Sluis, Dupree, Van Berk, 't Lam, Van Linstee, Van Bruggen en Van Pouderoijen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-matenaers

Stamboom Matenaers

Een publicatie door Matenaers met gegevens over oa. de families Van de Loe, Schenk Von Nideggen, Van den Bosch, Kersten, Elsenberg, Von Bayern, Von Nesselrode, Von Preußen, Noij en Von Kleve.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mathiesen

Stamboom Mathiesen

Een genealogische publicatie door Nicky Mathiesen met gegevens over onder andere de families Waterreus, Walsma, Kolster, Mathiesen, Steenlage, Mook, Lachmuth, Steinlage en Wanders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mattijs

Stamboom Mattijs

Een publicatie door W.L. Mattijs met gegevens over oa. de families Van den Meerendonk, Van de Meerendonk, Lemmers, Mattijs, De Werk, Klapwijk, Lemmens, Van Leeuwen, Matt(H)ijs en Koopman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-maurissen

Stamboom Maurissen

Een publicatie door Eric Maurissen met gegevens over oa. de families Maurissen, Luyckx, Helmich, Knippenberg, Van Meir, Van Knippenbergh, Verhaegen, Maris en Maris.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mayer-wagner-rutgers-keereweer

Stamboom May(ij)er, Wagner, Rutgers, Keereweer

Een genealogische publicatie door Radboud Mayer met gegevens over onder andere de families Keereweer, Perquin, Rutgers, De Jong, De Gier, De Koning, De Weerdt, Driessen en Van der Staaij.


Screenshot van website