stamboomgids

Familienamen » M

Websites 671 - 680 van 748:

Stamboom Van der Meer - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-van-der-meer

Een publicatie door Jacques van der Meer met gegevens over oa. de families De Graaff, Van der Stelt, Spierenburg, Van der Meer, Brokaar, Van Vark, Van Nieuwenhoven, Chrispijn, De Ruiter en Roes.


Screenshot van website

Stamboom Van der Meer - www.genealogieonline.nl/familie-van-der-meer-stamboom

Een publicatie door Ronald van der Meer met gegevens over oa. de families Van der Meer, Van der Plaat, Maarleveld, Van den Bos, De Bruin, Verrijp, Edelman, Van Voorden, en .


Screenshot van website

Stamboom Van der Meer - www.genealogieonline.nl/van-der-meer-stamboom

Een publicatie door Mario Pennink met gegevens over oa. de families Van der Meer, Weijer, Van Amsterdam, Hanschen, Sauvlet, Kardinaal, Blom, Jongsma, Wilsum en Campjes.


Screenshot van website

Stamboom van der Meer - www.genealogieonline.nl/stamboom-francisca-van-der-meer

Een genealogische publicatie door Francisca van der Meer met gegevens over onder andere de families Van der Meer, Blok, Landwehr, Lankhaar, Visser, De Vries, Olivier, Mom en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Van der Meer - Ernst - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meer-ernst

Een publicatie door Freek van der Meer met gegevens over oa. de families Deen, Ernst, Smook, Ter Haseborg, Van der Meer, De Lange, Sinnema, Van Boxtel, Bakker en Rabelink.


Screenshot van website

Stamboom Van der Meer-de Vegt - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meer-de-vegt

Een genealogische publicatie door Yvon van der Meer met gegevens over onder andere de families Van der Wielen, De Roos, Robijn, De Vegt, Visser, Steensma, Aardema, Pat en Boonstra.


Screenshot van website

Stamboom Van der Mei - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-mei

Een publicatie door A. Reijntjes met gegevens over oa. de families Hovingh, Van der Mei, Reijntjes, Van Zuilen, Geerts Meulman, Wieringa, Redeker, Alberts Reinders, Hoving en Dijksterhuis.


Screenshot van website

Stamboom Van der Meij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meij

Een publicatie door Tjalco P. van der Meij met gegevens over oa. de families Nierop, Van der Mey, Sytsma, Boelens, Buwalda, Munnickhuys, Van Rijsinge, Sanders, Van der Meij en De Valk.


Screenshot van website

Stamboom Van der Meulen - Gret - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meulen-gret

Een publicatie door Van Der Meulen met gegevens over oa. de families Van Dijk, Van der Meulen, Ouwendijk, Vermeulen, Gret, Ouwersloot, Snijders, Post, Goudsbloem en Oosterloo.


Screenshot van website

Stamboom Van der Meusen en De Levita uit Dordrecht - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-meusen-en-de-levita

Een publicatie door Hans Middendorp met gegevens over oa. de families Sanders, Van der Meusen, De Levita, Cohen, De Vries, Hartogs, Hartog, Werner, Berlijn en Cats.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws