stamboomgids

Familienamen » M

Websites 681 - 690 van 748:

Stamboom Van der Mey/Meij - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-mey-meij

Een publicatie door Braun met gegevens over oa. de families Van der Mey, Visser, Bakker, De Boer, Klip, De Vries, Nederkoorn, Brouwer, Nobel en Manje.


Screenshot van website

Stamboom Van der Molen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-molen

Een publicatie door Henk van der Molen met gegevens over oa. de families Van der Molen, Versteijne, Verstijnen, Kroeze, Verstijne, Bijsterveld, Winterman, Hagedoorn, Mikkers en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Van der Molen - www.genealogieonline.nl/van-der-molen-stamboom

A genealogical publication by Hans Hendrik van der Molen with information about, among others, the families Van der Molen, Jonkman, Kamermans, Pool, Dalstra, Hazenberg, De Wit, Beethe and Beethe.


Screenshot van website

Stamboom Van der Molen Friesland/Groningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-molen-fr-gr

Een genealogische publicatie door Peter van der Molen met gegevens over onder andere de families Van der Molen, Van der Hem, Veenstra, Kalma, De Jong, Verboom, Westra, Jellesma en Schuurmans.


Screenshot van website

Stamboom Van der Mooren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-mooren

Een publicatie door J. van der Mooren met gegevens over oa. de families Van der Mooren, Branderhorst, Broekhuizen, Van Helden, Van Mersbergen, Van den Heuvel, Hoevenaren, Van der Beek, Colijn en Groeneveld.


Screenshot van website

Stamboom Van der Mullen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-der-mullen

Een publicatie door G. van der Mullen met gegevens over oa. de families Mullen, Ramakers, Haemers, Notermans, Limpens, Engelen, Erckens, Claessen, Ruyters en Meurer.


Screenshot van website

Stamboom van Folkert Albers , de Van Maren's uit Den Andel/Pieterburen Groningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-folkert-albers

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Folkerts, Pieters, Bakema, Vrouw, Klaassen, Jans, Muste, Schut en Meens.


Screenshot van website

Stamboom van Gerard van Maren uit Den Bosch naar Tiel met takken naar Oss en Herwijnen en verder - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gerard-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maaren, Van Maren, Van Maeren, Vrouw, Blom, Van der Maer, Van Zandwijk, Man, De Kock en Van Ballegooij.


Screenshot van website

Stamboom van Gerrit van Maaren, die zich splitst in Van Maaren en Westerveld (Soest) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-gerrit-van-maaren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Westerveld, Van Maaren, Van Maren, Man, Hilhorst, Van 't Klooster, Van Westerveld, Van den Brink, Vrouw en Van den Berg.


Screenshot van website

Stamboom van Jan van Maren Bokhoven, Hedel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-jan-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maaren, Van Maren, Van Maeren, Van Loon, De Bie, Snijders, Van der Steeg, Van Alem, Van Empel en Wansink.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws