stamboomgids

Familienamen » M

Websites 691 - 700 van 740:

Stamboom Van Maris - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-maris

Een publicatie door Daniel Fanego jr. met gegevens over oa. de families Van Maris, Van de Munckhof, Wilms, Oeters (van Maris), Schoeber, Van Horen, Janssen, Van den Munkhof, Smits en Linders.


Screenshot van website

Stamboom van Martin Maren Saargebied - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-martin-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Mahren, Maren, Klein, Bresser, MĀller, Wagener, Speicher, Marn, Dillmann en Romeis.


Screenshot van website

Stamboom van Marwijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-marwijk

Een genealogische publicatie door Rob de Groot met gegevens over onder andere de families Van Marwijk, Van Nimwegen, Van der Kroft, Van Marwijk (Merwijk), Hermsen, Arntz, Van Aalst, Derksen en Pohlner.


Screenshot van website

Stamboom Van Meel - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-meel

Een publicatie door Ger van Meel met gegevens over oa. de families Van Meel, Suijkerbuijk, Van Rijsewijk, Groffen, Wijnaars, Hellemons, Elsakkers, , en .


Screenshot van website

Stamboom Van Meel en Trox - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-meel-en-trox

Een publicatie door Jacobus Trox met gegevens over oa. de families Trox, Van Meel, Bos, Suijkerbuijk, Jans, Arends, Baten, Groffen, Wijnalda en Hendriks.


Screenshot van website

Stamboom Van Meer - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-meer

Een publicatie door Ad Stroop met gegevens over oa. de families Vermeiren, Van Meer, Aernouts, Van Dijck, Jansen, Vermeeren, Ooms, Vissers, Van Ginneken en Van Velthoven.


Screenshot van website

Stamboom Van Meerwijk ('s Hertogenbosch) - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-meerwijk

Een publicatie door Paul van Meerwijk met gegevens over oa. de families Van Meerwijk, Schellens, Van der Velden, Robbers, Peters, Nooren, De Haes, Delhaise, Plevka en Mettrop.


Screenshot van website

Stamboom Van Megen - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-megen

Een genealogische publicatie door Rens van Damme met gegevens over onder andere de families Van Megen, Van Damme, De Moor, Franken, Claes, Adriaansens, Van Zitteren, Van Eekelen en Vergouwe.


Screenshot van website

Stamboom Van Meijeren - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-meijeren

Een publicatie door Ine van Meijeren met gegevens over oa. de families Van Meijeren, Vermeulen, Schrama, Limburg, Hopman, Heuvelman, Vuik, De Vos, Dito en Van Zwienen.


Screenshot van website

Stamboom Van Mellaert - www.genealogieonline.nl/stamboom-van-mellaert

Een genealogische publicatie door Michel Van Mellaert met gegevens over onder andere de families Jacobs, Frederickx, Swinnen, Van Mellaert, Nijs, Didden, Weckx, Janssens en Baeken.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws