stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » N

Websites 31 - 40 van 314:

www.genealogieonline.nl/genealogie-navarro-wauters

Généalogie Navarro Wauters

A genealogical publication by Navarro with information about, among others, the families Detournay, Poelaert, Peremans, Legrand, Wauters, Poplimont, PEREMANS, Taburiaux and Gendarme.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-navis

Genealogie Navis

Een genealogische publicatie door HB Navis met gegevens over onder andere de families Navis, Naves, Vriezen, Naafs, Wensink, Navest, Hengeveld, Te Lindert en Smits.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-nederlof

Genealogie Nederlof

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Nederlof, Van Wijngaarden, Goedhart, Guijs, Stuij, Van den Berg, Veth, De Leeuw, De Jong en Visser.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-neuteboom-visser

Genealogie Neuteboom-Visser

Een publicatie door Erik Neuteboom met gegevens over oa. de families Neuteboom, Visser, Wolford, IJsenbout, Haas, de, Oliemans, Bakker, Broek, van der en Broek, van der.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-nieboer

Genealogie Nieboer (Oost-Groningen)

Een publicatie door Jan Ploegman met gegevens over oa. de families Nieboer, Vlaskamp, Potjewijt, Wiersinga, Duiven, Koning, Bos, Karsijns, Stavast en Huizing.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-nieuwenhuis

Genealogie Nieuwenhuis

Een publicatie door S.T. Nieuwenhuis met gegevens over oa. de families Nieuwenhuis, Dijkstra, Van Kammen, Postma, Boonstra, Van der Weide, Symons, Van der Weg, Zijlstra en Zetstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-nieuwenhuizen

Genealogie Nieuwenhuizen

Een publicatie door Anton Nieuwenhuizen met gegevens over oa. de families Nieuwenhuizen, Donker, Van Gelder, Nieuwenhuize, Nieuwenhuyse, Van Nieuwenhuyse, Nieuwenhuis, Nieuwenhuyzen, Dirkse en De Vries.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-nieuwhof

Genealogie Nieuwhof

Een publicatie door Ben Nieuwhof met gegevens over oa. de families Handstede, Nieuwhof, Nijhof, Hanstede, Sluiter, Hanstee, Snellenberg, Hendriks, Van Dragt en Knippers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-nieuwpoort

Genealogie Nieuwpoort in de Alblasserwaard

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Nieuwpoort, Boer, Vlot, De Jong, Visser, Pijl, De Wit, Van der Graaf, Den Toom en Gelderblom.


Screenshot van website

www.famvandevelde.nl/nijborg

Genealogie Nijborg

Genealogie Nijborg van een van de twee bekende families.<br /> Deze familie is voornamelijk te vinden in de Groningen en Drenthe.


Screenshot van website