stamboomgids

Familienamen » N

Websites 61 - 70 van 288:

Kwartierstaat Gezinus Herman Nijhuis - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-nijhuis

Een publicatie door Guus Nijhuis met gegevens over oa. de families Nijhuis, Büter, Van Nimwegen, Kooij, Holl, Scholten, Hoving, Buter, Lubbers en Sikkens.


Screenshot van website

Kwartierstaat Nelisse / Jumelet - www.genealogieonline.nl/stamboom-nelisse-jumelet

Een publicatie door NC Nelisse met gegevens over oa. de families Jumelet, Nelisse, De Looff, Koole, De Ruijter, Van der Moere, Van Popering, Van de Guchte, Smits en Van Leeuwen.


Screenshot van website

Kwartierstaat Nelissen - www.clvanrooij.nl/mijn-stamboom/kwartierstaat-nelissen

Kwartierstaat Geertruida Cornelia Maria Nelissen


Screenshot van website

Kwartierstaat Nijhuis - www.genealogieonline.nl/nijhuis-kwartierstaat

Een publicatie door E.T. Nijhuis met gegevens over oa. de families Nijhuis, Schurink, Oomerink, Perik, Kamphuis, Nijenhuis, Mensen, Bels, Schonevelt en Drosten.


Screenshot van website

Kwartierstaat van familie Noordam - van den Akker - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-van-familie-noordam-van-den-akke ...

Een genealogische publicatie door Yorick Zomer met gegevens over onder andere de families Noordam, Van den Akker, Van den Acker, Zomer, Ommering, Van der Lelij, Van Acker, Vreugdenhil en Dijkshoorn.


Screenshot van website

Kwartierstaat van mr. C.A.O. Naudin ten Cate - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-cornelis-albert-othmar-naudin-te ...

Een genealogische publicatie door W.F.H. Naudin ten Cate met gegevens over onder andere de families Naudin, Ten Cate, Klein, Gébel, Landry, Schimmelpenninck, Banzer, Vrugt, Harmsen, Van der Burgh, May, Onwijn, Maalcke en De Bar/Debar.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Pieter & Anne Naucke - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-pieter-en-anne-naucke

Een publicatie door Stefan Naucke met gegevens over oa. de families Will, Cornelissen, Van Luijtelaar, Snijder, Franssen, Vermeesch, Mamikonian, Smits, Van Saksen en Versantvoort.


Screenshot van website

Kwartierstaat van Top Naeff, de schrijfster - www.genealogieonline.nl/kwartierstaat-top-naeff

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Holland, Van Luxemburg, Vriesendorp, Van Henegouwen, Van Vlaanderen, Van Saksen, De Cologne, Von Sachsen, De Toxandrie en Van Parijs.


Screenshot van website

Leewes en aanverwante namen - www.genealogieonline.nl/leewes-en-aanverwante-namen

Een genealogische publicatie door Monique Dingelhoff met gegevens over onder andere de families Leeuwis, Leewes, Van Schaik, Jansen, Ribbers, Gerritsen, Van Hal, Schouten en Stoffelen.


Screenshot van website

Mirjam Norder - www.myheritage.nl/site-26312081/norder-web-site

de familie Norder-van Hintum


Screenshot van websiteGenealogie nieuws