stamboomgids

Familienamen » O

Websites 121 - 130 van 261:

Reeks Cornelia Onderwater - www.genealogieonline.nl/reeks-cornelia-onderwater

Een genealogische publicatie door Hedwich de Vries met gegevens over onder andere de families Onderwater, Van Zijl, Jansen, Van Staalduinen, Kleijwegt, Van der Poel, Rijsbergen, Ouwerkerk en Hemmes.


Screenshot van website

Stambomen Opdam en Van Ewijk - www.genealogieonline.nl/stambomen-opdam-en-van-ewijk

Een genealogische publicatie door Thea Opdam met gegevens over onder andere de families Obdam, Opdam, Juffermans, Van Ewijk, Kriek, Bellekom, Etman, Van Ham en Kroezen.


Screenshot van website

Stamboom B van Os - www.genealogieonline.nl/stamboom-b-van-os

Een genealogische publicatie door B A van Os met gegevens over onder andere de families Van Os, Schuitemaker, Warrens, Schuijtemaker, Mester, Horvers, Maas, Van Osch en De Koning.


Screenshot van website

Stamboom D'Olivo-Peters - www.genealogieonline.nl/stamboom-d-olivo-peters

Een genealogische publicatie door Nathalie DOlivo met gegevens over onder andere de families Peters, D'Olivo, Doornbos, Van Voorden, Lampe, Vissers, Zijlmans, Hofman en Vessem.


Screenshot van website

Stamboom de Vries - www.genealogieonline.nl/stamboom-oosterbeek

Een publicatie door R. de Vries met gegevens over oa. de families Van Hattem, Littel, Van Dalen, Van der Wiele, Oosterbeek, Van Batenburg, Jans, Van Son, Klop en Norder.


Screenshot van website

Stamboom Den Os - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-os

Een publicatie door P. den Os met gegevens over oa. de families Den Os, Dirkzwager, Plomp, Lepelaar, Bavelaar, Van Leeuwen, Vijlbrief, Heijsteeg, Moene en Louwrier.


Screenshot van website

Stamboom Den Os open eindjes 2015 - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-os-open-eindjes

Een publicatie door P. den Os met gegevens over oa. de families Os, den, Os, Os, van, Deudekom, van, Brouwer, Vergeer, Rossum, van, Os (den Os) en Os (den Os).


Screenshot van website

Stamboom Den Ouden-Meijers - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-ouden-meijers

Een genealogische publicatie door Gert den Ouden met gegevens over onder andere de families Meijers, Den Ouden, Van Vliet, Van der Meij, Van Dijk, Van Leeuwen, De Jong, Hoogendoorn en De Haan.


Screenshot van website

Stamboom Den Outer - www.genealogieonline.nl/stamboom-den-outer

Een publicatie door Menno den Outer met gegevens over oa. de families Den Outer, Den Houter, De Gier, Van Limborgh, Van Veen, Houter, Regout, Van der Hout, Houtter en Berger.


Screenshot van website

Stamboom Dirk Pietersz Ooijevaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-dirk-pietersz-ooijevaar

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ooijevaar, Ooievaar, Cornelisse, Dekker, Schor, Colom, Roem, Kruisbrink, Eilander en Stuster.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws