stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 151 - 160 van 290:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-jansz-ooijevaar-spanbroek

Stamboom Jan Jansz Ooijevaar uit Spanbroek

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ooijevaar, Bijl, Mooij, Schuit, Laan, Romein, Daalder, Ursem, Rood en De Winter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-willemsz-ooijevaar

Stamboom Jan Willemsz Ooijevaar

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ojevaar, Ooijevaar, Siderius, Hus, Veegerstee, Lansdrager, Pieters, Lever, Liwijn en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-jasper-den-otter

Stamboom Jasper den Otter

Een genealogische publicatie door Jasper den Otter met gegevens over onder andere de families Van Holland, Van Dusschoten, Van Hongarije, Capet, Den Otter, Van Hattem, Oudhuis, Does en Suys.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lambertus-olthoff

Stamboom Lambertus Wijlent Olthoff

Een genealogische publicatie door Alphons Olthof met gegevens over onder andere de families Olthof, Willemsen, Starrenburg, Van, Starrenburg, Olthoff, Prinsen, Kohl, Hertog en Stein.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lena-oostrom

Stamboom Lena Oostrom

Een publicatie door Marleen van Dieren met gegevens over oa. de families Stam, Oostrom, Jong, de, Horden, Lekkerkerker, Copier, Heuvel, van den, Oostrum, van en Oostrum, van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-maarten-jansz-ooijevaar

Stamboom Maarten Jansz Ooijevaar

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ooijevaar, Oijevaar, Houter, Gorter, Groot, Smit, Spoelstra, Louw, Koster en Ruijter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-obbes

Stamboom Obbes

Een publicatie door Jeroen Obbes met gegevens over oa. de families Obbes, Bakker, Tieman, Bruinse, De Jongh, Van Asperen, De Jong, Van Duijn, Drolsbach en Hutzezon.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oberholthaus

Stamboom Oberholthaus

In de stamboom is de familie Glasmeyer/Glasmeier als loot uit de Oberholthaus familie opgenomen als tussenstation naar de combinatie van de stamboom Glasmeier (Dld).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-obrink

Stamboom Obrink

Een genealogische publicatie door Dennis Obrink met gegevens over onder andere de families Wolsink, Arentsen, Hengeveld, Bulten, Ebbers, Rensink, Peppelman, Wentink en Tolkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ocken

Stamboom Ocken

Een publicatie door Lucas A. Ocken met gegevens over o.a. de van Borkum afkomstige familie Ocken/Okken en de noord-Nederlandse families Alberda, Cleveringa, van der Feltz, Lewe, (Dorhout) Mees, van Swinderen, Trip, Woldring en Wolters.


Screenshot van website