stamboomgids

Familienamen » O

Websites 151 - 160 van 269:

Stamboom Obbes - www.genealogieonline.nl/stamboom-obbes

Een publicatie door Jeroen Obbes met gegevens over oa. de families Obbes, Bakker, Tieman, Bruinse, De Jongh, Van Asperen, De Jong, Van Duijn, Drolsbach en Hutzezon.


Screenshot van website

Stamboom Oberholthaus - www.genealogieonline.nl/stamboom-oberholthaus

In de stamboom is de familie Glasmeyer/Glasmeier als loot uit de Oberholthaus familie opgenomen als tussenstation naar de combinatie van de stamboom Glasmeier (Dld).


Screenshot van website

Stamboom Ocken - www.genealogieonline.nl/stamboom-ocken

Een publicatie door Lucas A. Ocken met gegevens over o.a. de van Borkum afkomstige familie Ocken/Okken en de noord-Nederlandse families Alberda, Cleveringa, van der Feltz, Lewe, (Dorhout) Mees, van Swinderen, Trip, Woldring en Wolters.


Screenshot van website

Stamboom Oeben Kluinhaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-oeben-kluinhaar

Een publicatie door Jan Oeben met gegevens over oa. de families Oeben, Van de Kolk, Kluinhaar, Hurink, Dolfing, Van Pijkeren, Fiks, Ottens, Jans en Strijk.


Screenshot van website

Stamboom Oenstra en Pelster - www.genealogieonline.nl/stamboom-oenstra-en-pelster

Een publicatie door E. Oenstra met gegevens over oa. de families Moeselaar, Broersma, De Jong, Oenstra, Pelster, De Boer, Van Manen, Van der Molen, De Vries en Zestiene.


Screenshot van website

Stamboom Oetgens van Waveren Pancras Clifford - www.genealogieonline.nl/stamboom-oetgens-van-waveren-pancras-clifford

Een publicatie door Marjolijn F. Flobbe met gegevens over oa. de families Clifford, Oetgens van Waveren Pancras Clifford, Publiceren, Hemelrijk, Van den Berg, Bower, Van Schuijlenburg, Van Dam, Bouwens en Pancras Clifford.


Screenshot van website

Stamboom Offermans - www.genealogieonline.nl/stamboom-offermans

Een publicatie door Albert Offermans met gegevens over oa. de families Vermeulen, Ratmer, Laven, Henssen, Ploum, Offermans, Van Ham, Franssen, Broeders en Kisters.


Screenshot van website

Stamboom Oldenbroek - www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenbroek

Een genealogische publicatie door Jos Oldenbroek met gegevens over onder andere de families Smallman, Godlington, Webbink, Astley, Oldenbroek, Dunkley, Veldhuisen en Whinney.


Screenshot van website

Stamboom Oldenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenburg

Een publicatie door R. Oldenburg met gegevens over oa. de families Oldenburg, Tabak, Grapendaal, Diepgrond, Peeters, Sernee, Tuyn, De Vries, Robben en Serne.


Screenshot van website

Stamboom Oldenhove - www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenhove

Een publicatie door Oldenhove de Guertechin met gegevens over oa. de families Oldenhove, Oldenhove de Guertechin, Becker, Mecina, Udekem D'acoz, d', Bethune, de, Udekem de Guertechin, d', Brouwer, de en Brouwer, de.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws