stamboomgids

Familienamen » O

Websites 151 - 160 van 274:

Stamboom Lena Oostrom - www.genealogieonline.nl/stamboom-lena-oostrom

Een publicatie door Marleen van Dieren met gegevens over oa. de families Stam, Oostrom, Jong, de, Horden, Lekkerkerker, Copier, Heuvel, van den, Oostrum, van en Oostrum, van.


Screenshot van website

Stamboom Maarten Jansz Ooijevaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-maarten-jansz-ooijevaar

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ooijevaar, Oijevaar, Houter, Gorter, Groot, Smit, Spoelstra, Louw, Koster en Ruijter.


Screenshot van website

Stamboom Manuel Otto - www.genealogieonline.nl/stamboom-manuel-otto

Een publicatie door Manuel Otto met gegevens over oa. de families Boonacker, Otto, Smit, Jans, De Graaf, Hensen, Proper, Appel, Baaij en Thorbecke.


Screenshot van website

Stamboom Obbes - www.genealogieonline.nl/stamboom-obbes

Een publicatie door Jeroen Obbes met gegevens over oa. de families Obbes, Bakker, Tieman, Bruinse, De Jongh, Van Asperen, De Jong, Van Duijn, Drolsbach en Hutzezon.


Screenshot van website

Stamboom Oberholthaus - www.genealogieonline.nl/stamboom-oberholthaus

In de stamboom is de familie Glasmeyer/Glasmeier als loot uit de Oberholthaus familie opgenomen als tussenstation naar de combinatie van de stamboom Glasmeier (Dld).


Screenshot van website

Stamboom Ocken - www.genealogieonline.nl/stamboom-ocken

Een publicatie door Lucas A. Ocken met gegevens over o.a. de van Borkum afkomstige familie Ocken/Okken en de noord-Nederlandse families Alberda, Cleveringa, van der Feltz, Lewe, (Dorhout) Mees, van Swinderen, Trip, Woldring en Wolters.


Screenshot van website

Stamboom Oeben Kluinhaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-oeben-kluinhaar

Een publicatie door Jan Oeben met gegevens over oa. de families Oeben, Van de Kolk, Kluinhaar, Hurink, Dolfing, Van Pijkeren, Fiks, Ottens, Jans en Strijk.


Screenshot van website

Stamboom Oenstra en Pelster - www.genealogieonline.nl/stamboom-oenstra-en-pelster

Een publicatie door E. Oenstra met gegevens over oa. de families Moeselaar, Broersma, De Jong, Oenstra, Pelster, De Boer, Van Manen, Van der Molen, De Vries en Zestiene.


Screenshot van website

Stamboom Oetgens van Waveren Pancras Clifford - www.genealogieonline.nl/stamboom-oetgens-van-waveren-pancras-clifford

Een publicatie door Marjolijn F. Flobbe met gegevens over oa. de families Clifford, Oetgens van Waveren Pancras Clifford, Publiceren, Hemelrijk, Van den Berg, Bower, Van Schuijlenburg, Van Dam, Bouwens en Pancras Clifford.


Screenshot van website

Stamboom Offermans - www.genealogieonline.nl/stamboom-offermans

Een publicatie door Albert Offermans met gegevens over oa. de families Vermeulen, Ratmer, Laven, Henssen, Ploum, Offermans, Van Ham, Franssen, Broeders en Kisters.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws