stamboomgids

Familienamen » O

Websites 151 - 160 van 261:

Stamboom Oenstra en Pelster - www.genealogieonline.nl/stamboom-oenstra-en-pelster

Een publicatie door E. Oenstra met gegevens over oa. de families Moeselaar, Broersma, De Jong, Oenstra, Pelster, De Boer, Van Manen, Van der Molen, De Vries en Zestiene.


Screenshot van website

Stamboom Oetgens van Waveren Pancras Clifford - www.genealogieonline.nl/stamboom-oetgens-van-waveren-pancras-clifford

Een publicatie door Marjolijn F. Flobbe met gegevens over oa. de families Clifford, Oetgens van Waveren Pancras Clifford, Publiceren, Hemelrijk, Van den Berg, Bower, Van Schuijlenburg, Van Dam, Bouwens en Pancras Clifford.


Screenshot van website

Stamboom Offermans - www.genealogieonline.nl/stamboom-offermans

Een publicatie door Albert Offermans met gegevens over oa. de families Vermeulen, Ratmer, Laven, Henssen, Ploum, Offermans, Van Ham, Franssen, Broeders en Kisters.


Screenshot van website

Stamboom Oldenbroek - www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenbroek

Een genealogische publicatie door Jos Oldenbroek met gegevens over onder andere de families Smallman, Godlington, Webbink, Astley, Oldenbroek, Dunkley, Veldhuisen en Whinney.


Screenshot van website

Stamboom Oldenburg - www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenburg

Een publicatie door R. Oldenburg met gegevens over oa. de families Oldenburg, Tabak, Grapendaal, Diepgrond, Peeters, Sernee, Tuyn, De Vries, Robben en Serne.


Screenshot van website

Stamboom Oldenhove - www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenhove

Een publicatie door Oldenhove de Guertechin met gegevens over oa. de families Oldenhove, Oldenhove de Guertechin, Becker, Mecina, Udekem D'acoz, d', Bethune, de, Udekem de Guertechin, d', Brouwer, de en Brouwer, de.


Screenshot van website

Stamboom Olinga en Schulte - www.genealogieonline.nl/stamboom-olinga-en-schulte

Een publicatie door Cary Olinga met gegevens over oa. de families Bodewes, Teuben, Schulte, De Vries, Smit, Bosklopper, Meijer, Scholte, Gudema en Kregel.


Screenshot van website

Stamboom Olislaegers - www.genealogieonline.nl/stamboom-olislaegers

Een publicatie door Jan Olislaegers met gegevens over oa. de families Olislaegers, Olieslagers, Verschueren, Olislagers, Govaerts, Remeysen, Kniknie, Crols, Brouwers en Land.


Screenshot van website

Stamboom Olthof - www.genealogieonline.nl/stamboom-olthof

Een publicatie door L. Olthof met gegevens over oa. de families Olthof, Schutte, Wessels, Albers, Kapelle, Teeuwsen, Lubbers, Pander, Schwendbauer en De Riet.


Screenshot van website

Stamboom Onderwater-Sparidaens - www.genealogieonline.nl/stamboom-onderwater-sparidaens

Een publicatie door Marijke Onderwater-Sparidaens met gegevens over oa. de families Van Duijvenbode, Van der Plas, Schaap, De Jong, Haasnoot, Hoek, Van Duijn, Ouwehand, Guijt en Van der Bent.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws