stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 141 - 150 van 265:

www.genealogieonline.nl/stamboom-jan-willemsz-ooijevaar

Stamboom Jan Willemsz Ooijevaar

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ojevaar, Ooijevaar, Siderius, Hus, Veegerstee, Lansdrager, Pieters, Lever, Liwijn en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lambertus-olthoff

Stamboom Lambertus Wijlent Olthoff

Een genealogische publicatie door Alphons Olthof met gegevens over onder andere de families Olthof, Willemsen, Starrenburg, Van, Starrenburg, Olthoff, Prinsen, Kohl, Hertog en Stein.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-lena-oostrom

Stamboom Lena Oostrom

Een publicatie door Marleen van Dieren met gegevens over oa. de families Stam, Oostrom, Jong, de, Horden, Lekkerkerker, Copier, Heuvel, van den, Oostrum, van en Oostrum, van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-maarten-jansz-ooijevaar

Stamboom Maarten Jansz Ooijevaar

Een publicatie door R. Ooijevaar met gegevens over oa. de families Ooijevaar, Oijevaar, Houter, Gorter, Groot, Smit, Spoelstra, Louw, Koster en Ruijter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-obbes

Stamboom Obbes

Een publicatie door Jeroen Obbes met gegevens over oa. de families Obbes, Bakker, Tieman, Bruinse, De Jongh, Van Asperen, De Jong, Van Duijn, Drolsbach en Hutzezon.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oberholthaus

Stamboom Oberholthaus

In de stamboom is de familie Glasmeyer/Glasmeier als loot uit de Oberholthaus familie opgenomen als tussenstation naar de combinatie van de stamboom Glasmeier (Dld).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ocken

Stamboom Ocken

Een publicatie door Lucas A. Ocken met gegevens over o.a. de van Borkum afkomstige familie Ocken/Okken en de noord-Nederlandse families Alberda, Cleveringa, van der Feltz, Lewe, (Dorhout) Mees, van Swinderen, Trip, Woldring en Wolters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oeben-kluinhaar

Stamboom Oeben Kluinhaar

Een publicatie door Jan Oeben met gegevens over oa. de families Oeben, Van de Kolk, Kluinhaar, Hurink, Dolfing, Van Pijkeren, Fiks, Ottens, Jans en Strijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oenstra-en-pelster

Stamboom Oenstra en Pelster

Een publicatie door E. Oenstra met gegevens over oa. de families Moeselaar, Broersma, De Jong, Oenstra, Pelster, De Boer, Van Manen, Van der Molen, De Vries en Zestiene.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oetgens-van-waveren-pancras-clifford

Stamboom Oetgens van Waveren Pancras Clifford

Een publicatie door Marjolijn F. Flobbe met gegevens over oa. de families Clifford, Oetgens van Waveren Pancras Clifford, Publiceren, Hemelrijk, Van den Berg, Bower, Van Schuijlenburg, Van Dam, Bouwens en Pancras Clifford.


Screenshot van website