stamboomgids

Familienamen » O

Websites 171 - 180 van 275:

Stamboom Ooms e.a. - www.genealogieonline.nl/stamboom-ooms

Een publicatie door Ed Ooms met gegevens over oa. de families Henken, De Waal, Ooms, Clarijs, De Vries, Verweij, Claris (Clarissen), Claris, Van Santwijk en Krijnen.


Screenshot van website

Stamboom Ooms, Revius, Van Hengel, Koning en nazaten - www.genealogieonline.nl/stamboom-ooms-revius

Een publicatie door Elviera Ooms-Ringeling met gegevens over oa. de families Van Hengel, Ooms, Koning, Jaling(k), Revius, Vonck van Lienden, Van den Berg, Hartkamp en Hartkamp.


Screenshot van website

Stamboom Ooms-Ringeling en verwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-ooms-ringeling

Een genealogische publicatie door Elviera Ooms - Ringeling met gegevens over onder andere de families Ringeling, Van Markesteijn, Gill, Bording, Meijer, Sanders, Van Golberdinge, Diederiks en Lensen.


Screenshot van website

Stamboom Oonk - www.genealogieonline.nl/stamboom-oonk

Een publicatie door Oonk met gegevens over oa. de families Oonk, Hinkamp, Te Kulve, Afink, Nijenhuis, Oenk, Blekkink, Lamers, Oenck en Wevers.


Screenshot van website

Stamboom Oonk en Hinkamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-oonk-en-hinkamp

Een publicatie door R. Oonk met gegevens over oa. de families Oonk, Hinkamp, Afink, Te Kulve, Oenk, Nijenhuis, Blekkink, Lamers, Oenck en Wevers.


Screenshot van website

Stamboom Oonk Winterswijk - www.genealogieonline.nl/stamboom-oonk-winterswijk

Een publicatie door Remko Oonk met gegevens over oa. de families Oonk, Oenck, Zwijnenberg, Wevers, Lammers, Ten Dolle, Hunders, Bennink en Bennink.


Screenshot van website

Stamboom Oonk-Hop - www.genealogieonline.nl/stamboom-oonk-hop

Een publicatie door Oonk met gegevens over oa. de families Hoppener, Spijkers, Berg van Der, Veldhuizen, Oonk, Dirk Hop, Leeuwen Van, Visser en Visser.


Screenshot van website

Stamboom Oorebeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-oorebeek

Een publicatie door Nico Oorebeek met gegevens over oa. de families Oorbeek, Oorebeek, Knoop, Lucas, Roon, van, Orbeek, Molenaar, Goemaat en Goemaat.


Screenshot van website

Stamboom Oors - www.genealogieonline.nl/stamboom-oors

Een publicatie door Leo Oors met gegevens over oa. de families Berkhof, Visser, Van Heusden, Van Driel, Van Arkel, Koning Van De Franken, Van Kleef Van Teisterbant, In't Veld, Van de Franken en Koningin Van De Franken.


Screenshot van website

Stamboom Oortgijsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-oortgijsen

Een publicatie door Bert Oortgijsen met gegevens over oa. de families Oortgijsen, Kuiper, Visser, Wijdenes, Boekel, Kaan, Van Soelen, Bosma, Smit en Westenbrink Meijer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws