stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 161 - 170 van 290:

www.genealogieonline.nl/stamboom-ockhorst

Stamboom Ockhorst

Een genealogische publicatie door Rob Hermsen met gegevens over onder andere de families Ockhorst, Jansen, Sanders, Scheers, Smits, Janssen, Van Bergen, Willemsen en Erdkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oeben-kluinhaar

Stamboom Oeben Kluinhaar

Een publicatie door Jan Oeben met gegevens over oa. de families Oeben, Van de Kolk, Kluinhaar, Hurink, Dolfing, Van Pijkeren, Fiks, Ottens, Jans en Strijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oenstra-en-pelster

Stamboom Oenstra en Pelster

Een publicatie door E. Oenstra met gegevens over oa. de families Moeselaar, Broersma, De Jong, Oenstra, Pelster, De Boer, Van Manen, Van der Molen, De Vries en Zestiene.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oetgens-van-waveren-pancras-clifford

Stamboom Oetgens van Waveren Pancras Clifford

Een publicatie door Marjolijn F. Flobbe met gegevens over oa. de families Clifford, Oetgens van Waveren Pancras Clifford, Publiceren, Hemelrijk, Van den Berg, Bower, Van Schuijlenburg, Van Dam, Bouwens en Pancras Clifford.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ohler-ter-riet

Stamboom Ohler - ter Riet

Een genealogische publicatie door Han Ohler met gegevens over onder andere de families Ter Riet, Ohler, Isselman, Van Viegen, Kleinlugtenbelt, Nees, Neef, Meun en Assenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenbroek

Stamboom Oldenbroek

Een genealogische publicatie door Jos Oldenbroek met gegevens over onder andere de families Smallman, Godlington, Webbink, Astley, Oldenbroek, Dunkley, Veldhuisen en Whinney.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenhove

Stamboom Oldenhove

Een publicatie door Oldenhove de Guertechin met gegevens over oa. de families Oldenhove, Oldenhove de Guertechin, Becker, Mecina, Udekem D'acoz, d', Bethune, de, Udekem de Guertechin, d', Brouwer, de en Brouwer, de.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-olislaegers

Stamboom Olislaegers

Een publicatie door Jan Olislaegers met gegevens over oa. de families Olislaegers, Olieslagers, Verschueren, Olislagers, Govaerts, Remeysen, Kniknie, Crols, Brouwers en Land.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-olthof

Stamboom Olthof

Een publicatie door L. Olthof met gegevens over oa. de families Olthof, Schutte, Wessels, Albers, Kapelle, Teeuwsen, Lubbers, Pander, Schwendbauer en De Riet.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-onderwater-sparidaens

Stamboom Onderwater-Sparidaens

Een publicatie door Marijke Onderwater-Sparidaens met gegevens over oa. de families Van Duijvenbode, Van der Plas, Schaap, De Jong, Haasnoot, Hoek, Van Duijn, Ouwehand, Guijt en Van der Bent.


Screenshot van website