stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 161 - 170 van 298:

www.genealogieonline.nl/stamboom-oberholthaus

Stamboom Oberholthaus

In de stamboom is de familie Glasmeyer/Glasmeier als loot uit de Oberholthaus familie opgenomen als tussenstation naar de combinatie van de stamboom Glasmeier (Dld).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-obrink

Stamboom Obrink

Een genealogische publicatie door Dennis Obrink met gegevens over onder andere de families Wolsink, Arentsen, Hengeveld, Bulten, Ebbers, Rensink, Peppelman, Wentink en Tolkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ocken

Stamboom Ocken

Een publicatie door Lucas A. Ocken met gegevens over o.a. de van Borkum afkomstige familie Ocken/Okken en de noord-Nederlandse families Alberda, Cleveringa, van der Feltz, Lewe, (Dorhout) Mees, van Swinderen, Trip, Woldring en Wolters.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ockhorst

Stamboom Ockhorst

Een genealogische publicatie door Rob Hermsen met gegevens over onder andere de families Ockhorst, Jansen, Sanders, Scheers, Smits, Janssen, Van Bergen, Willemsen en Erdkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oeben-kluinhaar

Stamboom Oeben Kluinhaar

Een publicatie door Jan Oeben met gegevens over oa. de families Oeben, Van de Kolk, Kluinhaar, Hurink, Dolfing, Van Pijkeren, Fiks, Ottens, Jans en Strijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oenstra-en-pelster

Stamboom Oenstra en Pelster

Een publicatie door E. Oenstra met gegevens over oa. de families Moeselaar, Broersma, De Jong, Oenstra, Pelster, De Boer, Van Manen, Van der Molen, De Vries en Zestiene.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oetgens-van-waveren-pancras-clifford

Stamboom Oetgens van Waveren Pancras Clifford

Een publicatie door Marjolijn F. Flobbe met gegevens over oa. de families Clifford, Oetgens van Waveren Pancras Clifford, Publiceren, Hemelrijk, Van den Berg, Bower, Van Schuijlenburg, Van Dam, Bouwens en Pancras Clifford.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ohler-ter-riet

Stamboom Ohler - ter Riet

Een genealogische publicatie door Han Ohler met gegevens over onder andere de families Ter Riet, Ohler, Isselman, Van Viegen, Kleinlugtenbelt, Nees, Neef, Meun en Assenberg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenburger

Stamboom Oldenburger

Een genealogische publicatie door Dick Nijborg met gegevens over onder andere de families Oldenburger, Meer, Witteveen, Nijborg, Dokter, Atsma, Leertouwer, Vries & Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oldenhove

Stamboom Oldenhove

Een publicatie door Oldenhove de Guertechin met gegevens over oa. de families Oldenhove, Oldenhove de Guertechin, Becker, Mecina, Udekem D'acoz, d', Bethune, de, Udekem de Guertechin, d', Brouwer, de en Brouwer, de.


Screenshot van website